Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 квітня 2010, 15:22 Бійки та насильство
Горілка перетворила трьох хлопців з Броварського району на злочинців
Горілка перетворила трьох хлопців з Броварського району на злочинців

Троє мешканців Броварського району хильнули й подалися грабувати. Як горілка перетворює нормальних парубків на злочинців - у сюжеті Олександра Дем’янчука.

Пізно ввечері до відділку прибігли двоє й розповіли, що їх побили та пограбували. Нападників було троє, стверджували постраждалі. Били на пероні. А потім заскочили до потяга й поїхали. Словесні портрети зловмисників міліціянти передали патрулям. Наступного дня схожу трійцю затримали. Парубки саме намагалися продати телефона.

Тетяна Коновалова, заступник керівника ЛВ міліції на станції "Дарниця":

- Напад було здійснено із застосуванням насильства, тобто наносили тілесні ушкодження за допомогою рук та ніг по потерпілим. Один з потерпілих звертався до лікарні, але стан здоров’я його на даний час задовільний і призначена судово-медична експертиза.

Нападники з незаплямованим минулим, з порядних родин. Значної потреби у грошах не відчували. Один із підозрюваних - студент вишу.

Підозрюваний:

- Приїхав з друзями на вокзал, щоби сісти на електричку і доїхати додому. Ідучи по перону, проходили повз двох молодих людей, що сиділи на лавочці. Стукнуло щось в голову, я одного вдарив. Сказав йому, давай гроші, він віддав мені мобільний телефон і гроші.

Нападники в усьому звинувачують оковиту. Та попри каяття підозрюваних, горілка лише побільшує відповідальність. А кримінальний кодекс передбачає парубкам загратоване небо.

Олександр Дем’янчук. Олександр Кругликов. НТН.