Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 квітня 2010, 16:32 Бійки та насильство
В Одесі патрульним довелося вгамовувати п'яну бійку з допомогою зброї
В Одесі патрульним довелося вгамовувати п'яну бійку з допомогою зброї

Кривава сутичка в Одесі. Розбірку в нетверезій компанії намагалися зупинити патрульні. Та агресивні молодики розійшлися так, що намагалися змусили міліціянтів стріляти.

Район Застави на околиці Одеси має давню кримінальну славу. У ніч проти п’ятниці семеро молодиків відзначали день народження в одному з місцевих барів. О другій ночі пиятика переросла в бійку. В хід пішло все, що потрапляло під руку - каміння, палиці.

Руслан Лунгул, в.о. керівника Хмельницького ВМ м. Одеси:

- Примерно в 2:30 получили сообщение о том, что в баре находится драка. Сотрудники милиции выехали туда. Начали разбирать ситуацию, которая там произошла. И молодые люди, изрядно выпившие, просто начали оказывать сопротивление. Помимо того, что они оказывали сопротивление, они начали бросаться на сотрудников милиции. Молодых людей было в 2 раза больше, сотрудников милиции 3 человека, нападавших - 7 человек.

Зрозумівши, що сили не рівні, стражі порядку застосували табельну зброю. Спочатку стріляли в повітря, потім - цілили в ноги порушників.

Сусідка:

- Они, получается, начали драться между собой. Барменша вызвала милицию, они забрали у этих патрульных автоматы, нет, пистолеты. Патрульные вызвали подкрепление, и уже эти пацаны наши бугаевские, которые позабирали эти пистолеты, начали стрелять по патрульщикам и милиции, а милиция по ним.

Від міліції компанія тікала хто куди. Дехто стікав кров’ю: свіжі червоні сліди тут довжиною з кілометр. Вранці на місці стрілянини - безліч правоохоронців.

Сусідка:

- Сюда, сказали, нельзя проходить, сказали там обходить, потому что ищут нож. Я спросила, они стояли на углу, я уже прошла, почему не пропускают, я обычно сюдой прохожу. Говорят, ищем ножик, потому что человека подрезали.

Затримували учасників колотнечі в їхніх домівках. Між тим, в районі подейкують, що двоє молодиків від отриманих поранень померли. В міліції цього факту не підтверджують.

Руслан Лунгул, в.о. керівника Хмельницького ВМ м. Одеси:

- Двое задержанных получили огнестрельные ранения от сотрудников милиции. Находятся сейчас в больнице. Правомерность применения огнестрельного оружия устанавливает прокуратура.

А поки прокуратура з’ясовує причини нічної стрілянини, троє бешкетників свідчать у міліції, а двоє поранених перебувають у лікарні під вартою.

З Одеси - Оксана Піднебесна, Влад Величко, НТН.