Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 березня 2010, 13:06 Бійки та насильство
У Сімферополі чоловік на побаченні побив 22-річну дівчину
У Сімферополі чоловік на побаченні побив 22-річну дівчину

Прикро закінчилося побачення з друзями для 22-річної дівчини із Сімферополя. Дорогою додому бідолаху ледве не до смерті побив новий знайомий. У калюжі крові постраждалу знайшли в під’їзді, на сходах.

Напівмертву дівчину знайшли вночі у під’їзді будинку.

Віталій Калачов, слідчий Київського РВ міліції м. Сімферополя:

- В 4 часа ночи парень возвращался домой. Зайдя в подъезд, он увидел между этажами лежащую девушку, решил подойти посмотреть, что с ней случилось. Подойдя, он увидел вокруг кровь, после чего зашел к соседям и вызвал скорую помощь и сотрудников милиции.

Медики негайно доправили постраждалу в лікарню.

Віталій Калачов, слідчий Київського РВ міліції м. Сімферополя:

- Согласно заключению судмедэкспертизы, этой девушке были нанесены телесные повреждения в виде открытой черепно-мозговой травмы, перелома двух скуловых костей слева и справа, перелом нижней и верхней челюсти. Также у нее отсутствовало несколько зубов.

Дівчина й дотепер в реанімації у тяжкому стані. Правоохоронці з'ясували: той вечір вона провела в компанії молоді.

Віталій Калачов, слідчий Київського РВ міліції м. Сімферополя:

- Было 23 февраля, девушка пришла на район, чтобы отпраздновать праздник вместе с ребятами и девушками на районе.

Міліціянти знали: з вечірки вона пішла з парубком. Невдовзі встановили й особу супутника. Однак знайти підозрюваного відразу не вдалося: він не з’являвся ні вдома, ні на роботі. Затримали його вже у вагоні потяга - збирався тікати.

Ігор Плахов, перший заступник керівника Київського РВ міліції м. Сімферополя:

- Проведенными оперативно-розыскными мероприятиями был установлен поезд, на котором передвигался преступник. Методом личного сыска, проверкой всех вагонов был установлен вагон, на котором последний передвигался, оперативники дождались первой остановки в городе Джанкое и благополучно задержали последнего, и уже доставили в милицию.

Лиходієм виявився рецидивіст, якого раніше судили за розбій. Спочатку він усе заперечував, але потім зізнався. Розповів, як романтична нічна прогулянка з дівчиною закінчилася сваркою.

Ігор Плахов, перший заступник керівника Київського РВ м. Сімферополя:

- У них произошла словесная перепалка, которая переросла в драку. Ну, естественно, мужчина оказался сильнее, сопротивления особого она ему оказать не смогла. Он нанес ей тяжелые телесные повреждения.

Нині рецидивіст перебуває за ґратами. Спілкуватися з жінками він буде ще не скоро.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН.