Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 березня 2010, 09:21 Бійки та насильство
Правоохоронцям довелось зупиняти оскаженілого водія пострілами
Правоохоронцям довелось зупиняти оскаженілого водія пострілами

Протаранив кілька автівок і переїхав двох правоохоронців. Аби зупинити оскаженілого кермувальника, міліціянтам довелося стріляти. Докладніше про запорізький бойовик у сюжеті Марини Борисполець.

Затриманий:

- Мы вечером встретились с Олегом, с другом, на кольце в Балабино, сидели на дискотеке, выпивали пиво.

Скільки випили - невідомо. Утім, добули до закінчення дискотеки. Їхати б додому, аж ні - душа вимагала свята. Тож друзі почали курсувати містом. Але розважалися недовго.

Олег Есперов, заступник керівника батальйону м. Запоріжжя:

- Примерно около двух часов ночи сотрудник патрульной службы, в частности, Жовтневая рота, были очевидцами ДТП. При попытке задержать нарушителя водитель попытался совершить наезд на работника милиции, в следствии чего было принято решение преследовать данный автомобиль.

Двоє друзів і не думали зупинятися на вимогу міліції. Сподівалися втекти, але не розрахували маршрут і заїхали у глухий кут.

Затриманий:

- Потом, когда сотрудники ГАИ начали нас останавливать, мы не останавливались, а хотели скрыться от них. Ну, потом они нас догнали, и вот так я оказался здесь.

Олег Есперов, заступник керівника батальйону м. Запоріжжя:

- Данный автомобиль был остановлен по улице Жуковского, когда он не мог уже передвигаться, так как заехал в тупик, стал таранить наши автомобили.

Навіть опинившись у пастці друзі не здавалися. Вони таранили міліційні автівки. Коли ж двоє правоохоронців підійшли до легковика впритул і спробували розбити скло, аби витягти оскаженілого водія, він утнув неймовірне - наїхав на міліціянтів.

Олег Куц, інспектор патрульної служби м. Запоріжжя:

- Получается, меня бьет зеркалом заднего вида, и я падаю, и в это время при падении у меня затягивает ногу под левое колесо и меня переезжает, и меня даже протянул, зацепило. Это он делал движение назад, потом выворачивает руль в другую сторону и начинает движение прямо на меня. Я отполз, отскочил.

Після цього міліціянти вирішили зупинити несамовитих молодиків за допомоги зброї.

Олег Есперов, заступник керівника батальйону м. Запоріжжя:

- Было принято решение на применение, согласно статьи 15 пункта шесть Закона Украины о милиции о применении табельного оружия.

Кермувальник зупинився лише тоді, коли куля влучила йому в ногу. Експертиза з'ясувала, що водій був не лише п’яний, а і під кайфом. Зараз він у лікарні. Так само як і один із правоохоронців.

Марина Борисполець, Олександр Вовкодав, НТН.