Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 лютого 2010, 11:20 Бійки та насильство
У Донецьку підприємець з метою захисту вистрілив у покупця
У Донецьку підприємець з метою захисту вистрілив у покупця

У Донецьку директор продовольчої крамниці вистрілив у покупця. Лікарі витягнули з плеча постраждалого гумову кулю. Приятелеві відвідувача теж дісталося: підприємець вибив йому два зуби. Так керівник закладу заступився за продавщиць, коли між ними і клієнтами виник конфлікт.

Наприкінці робочого дня до крамниці зайшли троє чоловіків. Свідки стверджують: усі були п'яні.

Лариса, продавщиця:

- Были просто невменяемыми, с бутылкой водки, устроили здесь, в буквальном смысле слова, дебош - крики, вопли, скандалы. Мы попросили ребят выйти, сказали, что магазин закрыт, у нас переучет. Начались такие фразы: "Что ты нам тут указываешь, что мне делать". Нам пришлось позвать директора.

Служба охорони приїхала через 20 хвилин. За цей час директор устиг угамувати трьох грубіянів. Четвертий, що чекав у машині, вискочив на допомогу друзям.

Віктор, свідок:

- Слышу - суета какая-то. Я выхожу на улицу, стоит Владимир Анатольевич, директор магазина. На него один такой полный и двое худых, нависли, как тараканы. Он их растолкал, когда четвертый достает из машины резиновую палку, милицейскую. Тогда хозяин вообще разозлился.

Розлютився не на жарт. Витяг травматичного пістолета, одному поцілив у плече, іншому - руків’ям вибив два зуби. На цьому й розійшлися. Молодики подалися до лікарні, директор - у міліцію. Його затримали на три доби. Порушено карну справу. За бешкет 40-річний підприємець, що захищав співробітниць, може дістати від 3 до 7 років позбавлення волі.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецьк, НТН.