Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 лютого 2010, 13:48 Бійки та насильство
Невдалий жарт водія таксі ледве не коштував йому життя
Невдалий жарт водія таксі ледве не коштував йому життя

Чоловік відгукнувся на замовлення знайомої, жартома домовилися про сплату за проїзд інтимними послугами. Та жінка вийшла з двома кремезними молодиками. У руках вони тримали молоток та залізний прут.

Телефонний дзвінок о четвертій ранку застав таксиста на роботі. Знайома попросила відвезти додому. Чоловік жартома запропонував розплатитися інтимом. Жінка жарт начебто підтримала. Узяв з собою друга, щоб веселіше було, і й поїхав. Та невдовзі про жарт шкодували обидва: їх зустріли друзі смертельно ображеної дами.

Інна Павлова, старший слідчий Кіровського РВ міліції м. Донецька:

- На конечной остановке выходит с заднего сиденья пассажирского, вытягивает пассажира впереди, то есть, друга нашего потерпевшего, затягивает его за автомобиль, где наносит ему несколько ударов молотком. Второй мужчина, который сопровождал нашу женщину в качестве поддержки своего товарища, имея при себе металлический прут, угрожая физической расправой, просит, а точнее, требует выдать за моральные оскорбления дамы 200 гривен.

Далі нападники змусили побитого господаря автомобіля сісти за кермо й проїхатися по цілодобових аптеках. Купували складові для виготовлення психотропної речовини - "Первітину". Гроші на дурман забрали у таксиста. Розшукали наркоманів за дві години: постраждалий добре запам’ятав, куди їх привіз. Затримали їх, коли під кайфом відпочивали на квартирі.

Володимир Зіборов, керівник Кіровського РВ міліції м. Донецька:

- Указанные лица были задержаны, естественно, были привлечены к ответственности, и в ходе отработки была выявлена их причастность к другим преступлениям, которые в настоящий момент документируются. Там, грабеж, мошенничество - два мошенничества, дополнительно к тем моментам, которые они совершили в отношении таксиста.

Затриманий:

- Откуда у вас с собой такой прутик?

- Я его всегда ношу с собой, чтоб всякие бандиты не напали, для самообороны. У нас по дворам лазают, я в частном секторе живу - обороняться держу.

За свої злочини молодики можуть сісти за ґрати на термін від семи до 12-ти років.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецьк, НТН.