Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 лютого 2010, 12:24 Бійки та насильство
У Дніпродзержинську парубки грабували жінок за допомогою молотка
У Дніпродзержинську парубки грабували жінок за допомогою молотка

Молотком по голові. Так грабували своїх жертв, жінок, четверо розбійників у Дніпродзержинську. Забирали коштовності, гроші й мобільні телефони. Нападали, бо нудно було жити.

Ось цим молотком грабіжники накоїли чимало лиха. Після зустрічі з квартетом зловмисників у реанімації опинилася 19-річна дівчина. Молодики забрали в неї мобільний й сумочку. Напали підступно, ззаду, шансів на втечу в жертви не було.

Затриманий:

- Возвращались домой. Встретили девушку, говорящую по мобильному телефону. Она прошла, мы сзади ее ударили.

- Чем ударили?

- Молотком. Она была в капюшоне. Куда ударили - не знаю. Забрали телефон, сумочку.

Непритомну закривавлену дівчину помітили перехожі. Викликали швидку.

Олександр Журавльов, лікар:

- Она была взята в операционную, была прооперирована, состояние не улучшалось. Больная находится в коме. Получает всю необходимую терапию, делается все для девушки.

Розбійників-нелюдів затримали протягом доби. Випадкові свідки описали нападників. У молодиків вилучили речові докази. Міліціонери припускають: на карбі затриманих з десяток пограбувань.

Віталій Шулевський, керівник відділу Заводського РВ міліції м. Дніпродзержинська:

- Вещественные доказательства, вещи потерпевшей и молоток, мы изъяли. Как пояснили задержанные, данные преступления они совершили, потому что им было скучно. Сами они из сельской местности. Приехали сюда на заработки.

Клопоту із законом у хлопців раніше не було. Мали добру характеристику, зростали в повноцінних сім'ях. За скоєні злочини можуть дістати по 15 років ув'язнення.

Тарас Білаш, Артур Терещенко. НТН.