Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 січня 2010, 12:40 Бійки та насильство
Мешканець Сумщини відповів на стусани жінки сокирою по обличчю
Мешканець Сумщини відповів на стусани жінки сокирою по обличчю

Сокирою по обличчю відповів дружині мешканець Сумщини. 46-тирічна жінка зачепила коханого за живе: назвала його невдахою. Ще й ляпаса відважила. Тож принижений мачо вирішив показати, на що здатен.

Ця жінка воліє сховатися від відеокамери. 46-річній пацієнтці нейрохірургічного відділення порубали сокирою обличчя.

Олександр Дмитренко, завідувач нейрохірургічного відділення лікарні:

- Это множественные повреждения и костей черепа, то есть, воздух попал даже в полость черепа, и повреждение мягких тканей верхнего века, множественные гематомы, переломы верхней челюсти. То есть, травма серьёзная, крайняя лицевая травма. Рубленые раны головы - это крайне редко, 1-2 случая в год поступают.

Це коханий так приголубив благовірну. Тепер каже: вона перша почала. Подружжя з села Ул’янівки звично дудлило горілку. Від тостів перейшли до лайки. Дружина, дарма, що сама не працювала, насіла на чоловіка, мовляв, безробітній невдаха. Виховувала милого стусанами.

Затриманий:

- Она уже для меня на той момент - все равно, что на меня нападает противник, все. Было б бревно - попал бы бревном по голове. А так попал топор под руку.

Пара ударів обухом - жінка впала, лежачій додав ще, вже лезом.

Валентина Аксенко, старший слідчий Білопільського РВ міліції:

- Зрозумівши, що накоїв невиправне, громадянин побіг до свого дільничного інспектора, і повідомив про те, що сталося. Вбив, саме вбив, він сказав.

У літній кухні, де мешкала пара, дільничний бідолахи не знайшов - ні живою, ні мертвої. Стікаючи кров’ю, жінка пошкандибала в лікарню. Нині загрози її життю немає. А чоловік буде самостверджуватися вже в тюрмі.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун, Сумщина, НТН.