Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 січня 2010, 10:30 Бійки та насильство
У чоловіка забрали останні 10 гривень та штрикнули ножем
У чоловіка забрали останні 10 гривень та штрикнули ножем

Ціна життя - 10 гривень. Саме за таку суму ледь не спровадили на той світ чоловіка. Він віддав останню десятку, а його відгамселили та штрикнули ножем.

Сорокатрирічний чоловік чекав на електричку на станції "Київ-Московський". Поспішав додому в Черкаську область. До нього підішли троє.

Наталя Мельник, керівник сектору УМВС України на південно-західній залізниці:

- Підійшли два незнайомих чоловіки і жінка, всі троє були добряче напідпитку. Погрожуючи ножем, стали вимагати гроші. Потерпілий дістав десять гривень, які в нього були. Один вихопив, і вдарив його в обличчя.

Коли чоловік упав, на нього накинулася решта. Гамселили бідаку руками й ногами. Насамкінець один із розбійників вихопив ножа і штрикнув ним жертву. По тому трійця втекла. Постраждалого доправили до лікарні, там він повідомив прикмети кривдників. І вже за кілька днів їх переловили міліціонери. Підозрювані чоловіки виявилися рецидивістами, а жінка - співмешканкою одного з них. Усі троє зізналися. Кажуть, були п’яні й мало що пам'ятають.

Затриманий:

- Навіщо вам потрібні 10 гривень?

- Не знаю.

Затриманий:

- Я его не знал раньше. Выпили, туда-сюда, ну, и пошло.

Трійці загрожує від семи до десяти років ув’язнення. Слідчі припускають, суд врахує попередньє кримінальне минуле кожного, й не попустить.

Олександр Дем’янчук. Ігор Молчанов. НТН.