Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 січня 2010, 14:41 Бійки та насильство
Двоє друзів з Кіровоградщини вирізнились кримінальними розвагами
Двоє друзів з Кіровоградщини вирізнились кримінальними розвагами

Випили, пограбували й ледь не вбили таксиста. Так розважалися двоє жителів Кіровоградщини.

Двох молодиків під впливом алкоголю потягло на подвиги. Пограбували будинок колишнього роботодавця: вкрали автомобіль, три тисячі гривень та газовий пістолет. Поїхали гуляти на Закарпаття. Та гроші швидко закінчилися, автомобіль зламався. Вирушили додому. Вже в Кіровограді спинили таксиста: їхати до рідного села. Дорогою на водія напали. Забрали автомобіль і поїхали світ за очі.

Постраждалий:

- Із Кіровограда, взяв двох пасажирів, попросились до Новоадріївки. Підвіз їх в Новоандріївку, вони сказали: остановись. Я остановився висадить їх. Один із них… вони сіли сзаді… один із них накинув петлю на шию, а ну, а другий… тобто, я, як би, руками взявся за цю петлю, другий почав мене бити кулаками по голові.

Ігор Бреєв, керівник Новгородківського РВ міліції:

- Надійшло повідомлення від місцевого жителя міста Кіровограда про те, що двоє невідомих заволоділи його автомобілем, і при цьому нанесли йому тілесні ушкодження.

Автомобіль зі злочинцями затримали біля місцевої АЗС. Наразі горе-крадії дають свідчення.

Підозрюваний:

- В Кіровограді сіли ми біля автовокзалу в таксі, "Шевролє", я не помню, яке. Доїхали до Новоандріївки. Ну... потім... вирішили його отрубить на время. Дімич накинув шнурок йому на шию, я ударив його пару раз. Він вискочив з машини. Я не помню, що він там кричав, я пересів за руль, і ми поїхали.

За фактом злочину порушено кримінальну справу. Найближчі роки друзі проведуть у тюремній камері.

Дмитро Чигрин, Віталіна Бевзенко, НТН.