Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 січня 2010, 09:47 Бійки та насильство
У Тростянці вітчим побив 4-річного пасинка поліном
У Тростянці вітчим побив 4-річного пасинка поліном

Вітчим відлупцював 4-річного пасинка поліном. З виховною метою. Науку хлопець із Тростянця, що на Сумщині, запам'ятає: не один тиждень ще лежатиме в лікарні.

4-річному Максимці в лікарні ліпше, ніж удома. До медиків хлопчик потрапив з лютих рук вітчима.

Олександр Чухрай, завідувач відділення Тростянецької районної лікарні:

- В настоящее время находится на лечении в детском отделении по поводу закрытой черепно-мозговой травмы, сотрясения мозга и множественных ушибов и кровоподтеков.

У міліції зберігають поліно, яким лупцювали хлопчика. Півметрова дровеняка мала згоріти в печі, натомість потрапила до рук нерідного батька. П'яний нелюд помітив, що малий намочив штанці. Виховувати вирішив без свідків - потяг дитя до літньої кухні.

Затриманий:

- Хотел покричать, а тут палка лежит. Я схватил и ударил. По заднице, по спине, по голове. Потом руками стал.

Малий кричав так, що люди у навколишніх хатах чули. Кажуть, сусіда хоч і живе у приймах, але ні жінки, ні пасинка не жаліє.

Ірина, сусідка:

- Випиває частенько. Як вип'є, так і начинаються там у них дебоші. В цілому, він як вип'є, так і піднімає руку то на дитину, то на жінку.

Скільки гамселив дитину - не пам'ятає. Коли "виховний процес" закінчився, обличчя Максимки було геть роз’юшене.

Володимир Лещишин, оперуповноважений Тростянецького РВ міліції:

- Палку просто кинув на підлогу, дитину завів у хату і пішов далі вживати спиртні напої. Шатався, не міг адекватно реагувати, де він знаходиться і чому до нього приїхали працівники міліції.

Імовірно, міліція порушить кримінальну справу за статтею "катування". Це щонайменше 2 роки тюрми. Чоловік не бачитиме, як зростатиме і його власний син - дитині ще не виповнилося й року.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун, Сумщина, НТН.