Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 листопада 2009, 10:40 Бійки та насильство
Молодик "навчив" 61-річного чоловіка правилам дорожнього руху
Молодик "навчив" 61-річного чоловіка правилам дорожнього руху

Деякі рівненські водії доводять знання правил руху кулаками. Унаслідок однієї з таких сутичок 61-річний чоловік уже шостий день лежить у реанімації міської лікарні. Іншого кермувальника затримано. Він каже, що просто штовхнув пенсіонера. Як було все насправді - з'ясовували наші кореспонденти.

Родичі постраждалого водія Євстафія Прокопчука стверджують, що побив його 26-річний рівнянин. Зустрілися вони на дорозі: пенсіонер їхав "Зілом", молодик - "Доджем".

Анатолій Вовчик, колега постраждалого:

- Молодий чоловік за кермом, йому здається, що ЗіЛ їде неправильно. Порушуючи правила, зупиняється, виймає водія. Хочу сказати, водієві 61 рік, це старша людина. Він виходить і каже: "Синок, вибач" - в результаті получає удар кулаком в лице сумашедшої сили, в результаті чого ввалюється об борт машини головою, падає на асфальт.

Петро Пастушок, заступник керівника відділу Рівненського МВ міліції:

- В ході допиту він, підозрюваний, заявляє, що штовхнув його. Проводяться слідчі дії, буде встановлено. Від завданого удару чоловік потерпілий впав об поріг свого транспортного засобу, яким керував, і отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Правоохоронці вирішують, як кваліфікувати дії затриманого водія, котрий визнає свою вину частково. Лікарі поки що прогнозів не роблять. Стан постраждалого й далі стабільно тяжкий. Діти молять Бога, аби батько одужав. І сподіваються, що зухвалого кермувальника суворо покарають.

Наталія Данилович, донька постраждалого:

- Нам сказали, в нього в голові просто каша. І якщо він поправиться, то який буде його стан - чи він буде лежачий, чи напіврухливий - не відомо. У нього мозкова кома зараз. Просто стоїть питання життя і смерті.

Анатолій Вовчик, колега постраждалого:

- Такі дії повинні наказуватися в строгій мері, це звірство.

З Рівненської області Тетяна Корпусова, Богдан Кравчук, НТН.