Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 червня 2016, 12:17 ДТП
Лобове зіткнення у столиці
Лобове зіткнення у столиці

У Києві на проспекті Науки легковик влетів у маршрутку з пасажирами. Шестеро людей разом із винуватицею ДТП отримали травми. Зараз вони у лікарні. Як сталася аварія? Деталі далі.

Розтрощений  автобус, перелякані свідки та травмовані пасажири. На місці аварії вже працюють поліцейські, до травмованих мчать медики. Тим часом рятувальники гасять на узбіччі палаючого автомобіля.

Саме водій Опеля спричинив це зіткнення. Легковик вилетів на зустрічну смугу та протаранив маршрутку з людьми.

Сергій, водій маршрутки:

- Я его увидел, но я не успел среагировать. Он под машину сунул. Скорость такая бешеная почему-то резко стала… И лоб в лоб.

Після удару Опеля відкинуло на узбіччя і він спалахнув. Свідки аварії побігли гасити палаючого легковика. Тим часом пасажири намагалися якнайшвидше вийти із розтрощеного мікроавтобуса. Шістьох постраждалих ушпиталили.

Роман Подольченко, полісмен:

- Двоє з яких було з мікроавтобусу, а всі інші- з Опеля Вектра. Всіх учасників, потерпілих, доставлено до 17-ої міської лікарні.

Чому водійка легковика вилетіла на зустрічну смугу  - нині з'ясовують правоохоронці. Тим часом свідки аварії припускають, що жінка могла заснути за кермом або ж втратила свідомість. За фактом ДТП полісмени розпочали кримінальне провадження. Якщо вину водійки доведуть - ій загрожує до трьох років ув'язнення.