Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 травня 2016, 23:18 ДТП
У столиці шукають водія, котрий збив жінку і втік
У столиці шукають водія, котрий збив жінку і втік

Збити людину - і втекти! У Києві триває пошукова операція. Поліція, містяни та активісти шукають водія на білому позашляховику, який збив жінку на вулиці Грушевського біля станції метро Арсенальна. Трагедія сталася в четвер увечері. Однак відео ДТП з'явилося сьогодні. На ньому видно, як жінка перебігає дорогу у недозволеному місці, її збиває паркетник - і тікає! На жаль, номери машини не видно. Швидше за все, це японський позашляховик - подібний до Ніссана. Відомо, що після аварії водій доїхав до Європейської площі. Там машина стояла до четвертої ранку - а потім зникла. Поліція відкрила кримінальне провадження. І зараз вилучає відео з камер спостереження.

Оксана Блищик, речник ГУ Нацполіції у м. Києві:

- При ретельному огляді місця події експерти вилучили рештки транспортного засобу і відправили для проведення трасологічної експертизи, саме це дослідження дозволить нам встановити, який саме автомобіль причетний до скоєння автопригоди.

І вже відомо, що жертва наїзду - це Тетяна Корінна. Їй 37 років. Зараз вона лежит в лікарні з політравмою. Як медики розповіли Свідку, у жінки серйозно пошкоджене стегно та черепно-мозкове поранення. У вівторок її мають прооперувати. Стан Тетяни - стабільний.