Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 травня 2016, 22:49 ДТП
Фатальна аварія на Дніпропетровщині
Фатальна аварія на Дніпропетровщині

Маневр, який убив родину! Водій позашляховика на швидкості протаранив Жигулі. Результат просто жахливий: три смерті. Одна із загиблих - маленька дитина! Батьки малюка - в реанімації. Хто ж винен у жахливій трагедії? І як покарають водія?

Траса "Дніпропетровськ-Царичанка-Решетилівка". У напрямку Донеччини мчить чорний позашляховик. Машина доїжджає до перехрестя з головною магістраллю. Та водій не тисне на гальма, а продовжує рух і... таранить Жигулі. Власник "Міцубіші" переконує: усвідомив, що грубо порушив правила, лише за мить до зіткнення.

Михайло, водій:

- Увидел движущийся наперерез автомобиль, не успел затормозить и ударил его в заднюю часть.

Від удару іномарка перекинулася і впала на дах. А Жигулі зробили кілька страшних кульбітів - із салону в цей час повипадали пасажири. Поталанило вижити не всім.

Артур Терещенко, кореспондент:

- У білій ВАЗівці їхали п'ятеро людей, серед них і дитина. Від потужного зіткнення із "Міцубіші" двоє жінок загинули миттєво. П'ятирічного хлопчика та його батьків ушпиталили. Втім, малюк від отриманих травм помер на операційному столі.

Подружжя, яке втратило в аварії первістка та двох родичок, нині між життям і смертю. Водій Жигулів і його дружина - в комі. Дніпродзержинські лікарі не беруться робити прогнозів та коментувати стан постраждалих. Тим часом у поліції за фактом кривавої ДТП розпочали досудове розслідування.

Ганна Старчевська, керівник відділу ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області:

- Водитель автомобиля Мицубиши Паджеро спорт признаёт свою вину. Ему вручено письменное уведомление о подозрении в данном уголовном правонарушении. Ему грозит до десяти лет лишения свободы.

Правоохоронці впевнені: до розгляду справи в суді, враховуючи тяжкість скоєного, винуватець аварії перебуватиме в СІЗО.