Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 травня 2016, 22:22 ДТП
Огляд "п'яних" аварій у столиці
Огляд "п'яних" аварій у столиці

Шалена швидкість, перегони, перевороти та потужні зіткнення - і це не кадри з голівудського екшену, а святкові пригоди п'яних кермувальників у столиці!

На Оболоні два п'яних приятеля влаштували раллі по клумбах. Водій Субару Форестера не справився з керуванням і на величезній швидкості влетів у бордюр.

Інспектор Патрульної поліції:

- Переїхав проїжджу частину через клумби дві і зупинився з явними пошкодженнями. В автомобілі перебувало два чоловіка.

На щастя, обійшлося без жертв. Одного з чоловіків шпиталізували із закритою черепно-мозковою травмою, іншого - з забоєм голови. Хто сидів за кермом - трьом екіпажам поліції на місці пригоди з'ясувати поки що не вдалося.

Інспектор Патрульної служби в м. Києві:

- Хто з них водій - невідомо. Тому що люди відмовилися давати покази. Пройти через прилад Драгер, щоб виявити стан алкогольного сп'яніння, також не вдалося.

Ще одна витівка п'яного водія на перехресті вулиць Галана та Патріотів. Крайслер на повній швидкості влетів у автомобіль Хонда, який рухався головною дорогою. У Хонді перебувала вагітна жінка.

Віталій Корнійчук, свідок:

- Увидел, как с улицы Патриотов выскочил данный автомобиль, ударил Хонду, которая находится на бордюре, в заднюю часть, ее развернуло и закинуло.

Водій Крайслера намагався втекти. Його зупинили пильні свідки аварії. На диво, в ДТП ніхто не постраждав. У винуватця аварії  були явні ознаки алкогольного сп'яніння. Свою причетність до ДТП заперечує.

Іще одна автопригода сталася в Києві. Водій Рено однієї з охоронних компаній не впорався з керуванням і врізався у гаражі. Від удару авто перекинулось на дах. На щастя, пригода обійшлася без важких травм.