Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 квітня 2016, 20:29 ДТП
П'яна одеситка на БМВ протаранила три автівки, постраждали діти
П'яна одеситка на БМВ протаранила три автівки, постраждали діти

В Одесі п'яна жінка за кермом БМВ протаранила три автомобілі та виїхала на трамвайну колію. Постраждало двоє дітей. Вони були в одній із пошкоджених машин. Коли приїхала поліція, водійка разом із подругами викидала із салону порожні пляшки з-під вина. А родичі винуватиці переконували - ДТП сталася, бо жінка хвора на сахарний діабет.

Масштабна аварія сталася близько сьомої вечора на проспекті Добровольського. Перехожі одразу звернули увагу на п'яну жінку, яка намагалася сісти за кермо свого БМВ. Люди почали вмовляти водійку цього не робити, але марно. Вона таки заскочила до машини і рушила. Далі почалося щось страшне! БМВ перетнула чотири смуги і почала таранити машини.

Віталій Удотов, постраждалий:

- Увидел, как в нетрезвом состоянии женщина на БМВ 745 начала сдавать назад. Хотя я ей жестко рекомендовал вызвать такси и перегнать автомобиль. Она от этого отказалась, начала ехать резко назад, зацепив Опель, зацепила серебристый ДЭУ Ланос, в котором пострадали дети, и вынесла мой автомобиль на бордюр.

Порушницю зупинили лише трамвайні колії. Тим часом пошкодженого Ланоса, в якому їхав батько з двома дітьми, розвернуло на 180 градусів. Удар припав на задні пасажирські двері.

Олександр Павлин, постраждалий:

- Сзади сидел ребенок 6 лет. Его спасло то, что он сидел на середине сиденья. С такой силой ударило, что он перевернулся, прямо на сиденье перевернулся. Второй ребенок сидел на переднем сиденье, дочка 13 лет. И она ударилась головой о пассажирскую дверь.
 
Медики швидкої допомоги діагностували у брата з сестричкою забиття та легкі травми. Їх навіть не госпіталізували. Свідки аварії твердять: одразу після зіткнення жінка разом із подружками намагалися викинути з машини порожні чотири пляшки з-під вина. Більше того, за кілька хвилин на місце аварії приїхала і група підтримки п'яної порушниці.

Зоя Мельник, патрульний полісмен Одеси:

- Приехали родственники, которые начали настаивать, что водитель данного транспортного средства очень больна, что у нее сахарный диабет. Что она очень больна и из-за этого все произошло.

Втім, реакція водійки на цей діагноз шокувала її близьких.

Зоя Мельник, патрульний полісмен Одеси:

- Она опровергла все болезни, которые приписали ей родственники. Сказала, что хорошо себя чувствует и никаких жалоб у нее на здоровье нет.

У супроводі поліції жінка поїхала до лікарні.

- Предварительный диагноз: ЗЧМТ, сотрясение головного мозга под вопросом, повреждение костей носа.

А ще медики мають перевірити, скільки вона випила. Як покарають порушницю - поки невідомо.