Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 квітня 2016, 21:48 ДТП
П'яний киянин Мерседесом на смерть збив комунальника, осиротіли двоє дітей
П'яний киянин Мерседесом на смерть збив комунальника, осиротіли двоє дітей

П'яний водій залишив круглими сиротами двох дітей! У Києві чоловік на Мерседесі мчав Московським мостом і збив комунальника, який працював на дорозі! Нещасний загинув на місці. Йому було 28 років. І після смерті дружини він сам виховував маленьких дітей.

Його тіло, накрите чорною плівкою, лежить посеред Московського мосту. Розгублені колеги мовчки спостерігають за роботою полісменів. Комунальники розповідають: приїхали сюди ремонтувати дорогу. Як і годиться - всі в яскравих жилетках та з попереджувальними знаками. 

Віталій, комунальник:

- Виставили фішки, оградилися! І буквально в цей момент машина неслася на скорості 140-160, й врізалася у рамку, й чоловік той був поряд, й попав під машину.

І навіть після цього Мерседес не загальмував - і помчав далі. Зупинився лише за чверть кілометра.

Юрій Баранов, перший заступник керівника КК Київавтодор:

- Согласно нормам было ограждено: барьеры, временным знаком объезда, аварийный прицеп с сигнализаторами света и указательнями объезда.

Водій Мерседеса тікає від камер. Він сідає до патрульного автомобіля та робить усе, щоб його обличчя не потрапило в кадр. Своєю спиною винуватця аварії прикриває його розгублена дружина. Полісмени вже точно знають - водій п'яний! Норма алкоголю в крові перевищена майже в десять разів.

- Я ничего не буду говорить.

- Если у него совесть есть, и он не убийца, то хай повернетьося на цю... Хто цього парня дітей візьме воспітивать?

Комунальники, які стали свідками аварії, розповідають: їхній загиблий колега - батько-одинак Микола Когут. Його дружина померла три роки тому. Відтоді він брався за будь-яку роботу, аби прогодувати своїх двох дітей. У Києві дорожником встиг пропрацювати лише три місяці.

Володимир Ткачук, співробітник Київавтодору:

- Діти малі, треба було годувать, мати в нього одна, дружина померла, от вирішив приїхати заробити копійку в Києві.

Загиблий Микола родом із Вінничини. Саме там живуть його родичі. Вони вже приїхали до столиці, аби забрати тіло. Ймовірно, тепер маму та батька маленьким Антону та Ганнусі замінить бабуся. Тепер жінці доведеться витримати ще й випробовування судами, аби вбивця її сина був покараний. У поліції кажуть, що за кермом був киянин. Нині він за ґратами.

Оксана Блищик, керівник відділу ГУ Національної поліції Києва:

- Зараз він ізоляторі тимчасового тримання, там буде перебувати три доби, й згодом усі матеріали будуть передані до суду, де йому оберуть запобіжний захід.

Нині відомо, що винуватець повністю визнає свою вину та зізнається, що сів за кермо нетверезим. За нічну їзду зі смертельним фіналом йому загрожує до 8 років тюрми.