Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 квітня 2016, 01:30 ДТП
Поблизу Києва легковик наштрикнувся на відбійник
Поблизу Києва легковик наштрикнувся на відбійник

Моторошна ДТП сталася вночі на Київщині. Там автомобіль налетів на металеву огорожу. 14-метровий шматок дорожнього паркану буквально пронизав машину. Але справжнє диво те, що в цій карколомній аварії всі вижили! Хоча у водія і пасажирки численні травми. Вони в реанімації.

Ось таку страшну картину побачили водії, які їхали Новоірпінською трасою, що поблизу Києва. Білий легковик залитий кров'ю, а 14-метровий шматок дорожнього паркану стирчить просто із салону!

Олександр - один із тих, хто першим прибув на місце аварії. Каже, все було як кадр із фільму жахів. Пронизаний відбійником Ситроєн просто завис на металевій огорожі.

Олександр, свідок:

- Зашел через моторный отсек, через лобовое стекло, прошел четко между передних сидений и вылез сзади через багажник, то есть сзади торчал кусок метра три.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Зараз все, що нагадує про ДТП на Новоірпінській трасі - це шматки машини, вони тут розкидані повсюди, та ось ці металеві стовпці - це все, що лишилося від відбійника.

В салоні автомобіля були люди. Це справжнє диво - вони вижили.

Назар Касеєв, патрульний поліцейський Києва:

- За неофіційною інформацією, водій підробляв в таксі, від напруженого графіку - заснув за кермом. Водію  та пасажирці пощастило дуже, вони народились в сорочці.

Кермувальника з понівеченого салону витягали рятувальники. Водій легковика - 35-річний Юрій у лікарні з незначними травмами. З журналістами відмовився спілкуватися й розповідати про причини ДТП. А ось 28-річна пасажирка в реанімації. Марія в комі.

Дмитро М'ясников, завідувач відділення Київської міської клінічної лікарні №17:

- В неї дуже важка поєднана травма, важка черепно-мозкова травма, численні переломи кісток обличчя, розрив легені, і переломи кісток кінцівок, зараз їй вже виконано декілька оперативних втручань, і планується ще не одне.

Що таки стало причиною ДТП? Невже втома та сон при кермі? Свідки припускають: водій мчав трасою з шаленою швидкістю.

Олександр, свідок:

- Стопроцентная причина - это превышение, судя по повреждениям машины. Он нормально шел, видать, или на барышню засмотрелся, или бог его знает, и просто наткнулся.

Остаточну ж версію аварії з'ясовують слідчі.