Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 березня 2016, 21:20 ДТП
Киянин встановив сумний рекорд - 3,5 проміле алкоголю за кермом
Киянин встановив сумний рекорд - 3,5 проміле алкоголю за кермом

За кермом у стані алкогольної коми! Водій вантажівки випив стільки горілки, що заснув за кермом. На перехресті вулиці Василенка-Радищева п'яний, як чіп, водій протаранив автомобіль ВАЗ і спробував втекти. Але не зміг. І полісмени зафіксували рекордний вміст алкоголю - три з половиною проміле! Від побаченого в шоці були і перехожі, і наші журналісти.

Якщо сьогодні багато українців почали постити, то для сорокарічного киянина тиждень розпочався з гучних святкувань. Він випив смертельну дозу горілки. 

- Скажите, как авария случилась?

- Иди в жопу!

Чоловік протаранив атомобіль ВАЗ своєю вантажівкою і спробував втікти! Та сил - забракло. Після приїзду патруля горе-водій Олег пробував домовитися з полісменами та пропонував розійтися по-мирному.

- Хлопці, я вам кажу: ну давайте домовимось.
 
Утім, коли діалог з копами зайшов у глухий кут - вирішив... тікати.

- Тут серйозная аварія случилась?

- Я просто йду по улице.

А коли сили остаточно його покинули, вирішив заховатись у поліційній машині!

- Розкажіть, а що трапилось?

Скільки випив чоловік оковитої, можна лише здогадуватись. Але не менше літра! В його крові Драгер показав три з половиною проміле алкоголю! Це - фактично стан алкогольної коми. Якби полісмени створили рейтинг п'яних водійв, то Олег точно б отримав призове місце.

Сергій Негода, патрульний полісмен м. Києва:

- Неадекватно, поведінка його не відповідала обстановці, яка була. Він спав у автомобілі, коли ми приїхали. Тобто він спочатку навіть не зрозумів, хто приїхав, думав, що це посторонні люди, а не представники поліції.

На п'яного водія склали три адміністративних протоколи. А машину забрав його родич.