Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 березня 2016, 22:12 ДТП
Огляд "святкових" ДТП у столиці
Огляд "святкових" ДТП у столиці

У передсвяткові дні кількість ДТП з вини п'яних водіїв збільшується у рази. Кілька карколомних аварій із постраждалими сталися у столиці.

Масштабна ДТП в середмісті Києва. На бульварі Шевченка водій старенької іномарки не впорався з керуванням та вилетів на тротуар. На своєму шляху шалена машина врізалася в дерево, збила рекламного щита та протаранила дві машини. Вже під ланцюгову реакцію потрапили і два припарковані поруч автомобілі. Лише дивом ніхто з людей не постраждав. А винуватець аварії на спущених колесах встиг зникнути з місця ДТП.

- Виновник зараз у розшуку.

***
А на Броварському проспекті внаслідок лобового зіткнення травмувалися п'ятеро людей, серед них - півторарічна дитина. ВАЗ раптово вилетів на зустрічну смугу, де цієї миті саме їхав Хюндай. Експерти попередньо з'ясували: у ''вісімки'' відірвалася деталь ходової частини. 

- Задняя балка у него отвалилась и он пошел по касательной.

Подружжя та їхня маленька онучка, які їхали у ВАЗі, нині в лікарні. А ось пасажири корейского автомобіля від ушпиталення відмовилися. Їм на місці надали першу медичну допомогу.

***
І ще одне лобове зіткнення сталося на вулиці Крайній. Там Форд виїхав на зустрічну та протаранив мікроавтобуса. Від потужного удару бус перекинувся. Свідки кажуть, що легковик не їхав, а буквально летів дорогою. На шаленій швидкості в машини відірвалося колесо, і вона стала некерованою.

Іван, пасажир мікроавтобуса:

- Получается, ударил заднее колесо - левое, и получается, нас перекинуло. Или колесо у них лопнуло, или что... не знаю.

Але це ще не все! Вже за кілька хвилин після цього зіткнення в мікроавтобус, який лежав на боці, на повному ходу влетіла ще одна іномарка. Її водій був п'яним. Та попри потужні удари майже ніхто в подвійній аварії не травмувався.