Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 березня 2016, 21:41 ДТП
На виїзді з Києва Лексус врізався в автобусну зупинку з людьми
На виїзді з Києва Лексус врізався в автобусну зупинку з людьми

Смертельна аварія у столиці. Лексус на шаленій швидкості зніс зупинку, на якій свого автобуса очікували двоє пасажирів. Киянин від травм помер на місці. Жінка потрапила до шпиталю. Чи був водій п'яним і які причини аварії?

Київ, вулиця Богатирська. Лексус на шаленій швидкості рухався в бік містечка Вишгорода. Раптом іномарка різко змінює траекторію руху і двадцятип'ятирічний водій скеровує машину на пішохідну частину. Там саме стояли двоє людей.

- Он стоял на остановке с ребенком, говорят, так, и ждал автобус. 

А далі немов у страшному фільмі. Автомобіль зносить металеву зупинку, і вже за мить перехожі - чоловік та жінка - опиняються на капоті.

- Лексус летел на скорости, зацепился за отбойник и снес остановку. Получается, что этого мужчину провез по траве и резко выпал в кювет.
 
Після страшного удару машина пролетіла ще п'ятдесят метрів, кілька разів у повітрі перевернулася і впала на дах.

Сорокашестирічний перехожий унаслідок тяжких травм помер ще до приїзду медиків. А ось дівчина-пішохід народилася в сорочці. 24-річна киянка просто якимось дивом вижила. Хоча й дуже травмувалася.

Олександр Пивовар, керівник слідчого управління поліції м. Києва:

- Этот человек стоял на остановке вместе с другой женщиной. Слава Богу, женщина жива, она в настоящий момент находится в больнице и ей оказывают помощь. А погибший - местний житель.

А ось двадцятип'ятирічний водій Лексуса відбувся кількома подряпинами на обличчі.

Олександр Пивовар, керівник слідчого управління поліції м. Києва:

- Автобусная остановка в результате удара находится в стороне и демонтирована, а автомобиль будем сейчас изымать на штрафплощадку для проведения експертиз.

Нині правоохоронці з'ясовують усі обставини дорожньої трагедії та перевіряють, чи не був водій Лексуса під дією алкоголю або наркотиків. За смерть перехожого молодику загрожує до восьми років позбавлення волі.