Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 лютого 2016, 23:14 ДТП
Столичний трамвай врізався в дерево
Столичний трамвай врізався в дерево

У Києві трамвай злетів з колії та врізався в дерево. Є постраждалі. Та в поліції кажуть - поранених могло бути більше. Чому трамвай зійшов з рейок? І що з пасажирами?

Київ. Вулиця Дегтярівська. Люди спокійно їдуть на роботу. Аж раптом трамвай зійшов з колії та помчав просто на дерево! Та як з'ясували пізніше, саме це врятувало пасажирів і зупинило некеровану машину. Але двоє людей таки травмувалися.

Максим Шеремет, співробітник патрульної поліції м. Києва:

- Первый - это журналист, судя по всему, 112 канала, насколько понял с его удостоверения. Она вызвала сама скорую. Второму пострадавшему вызвали мы скорую. Это был кондуктор. И у одного, и у второго забой конечностей.

Коли трамвай врізався в дерево, журналістка стояла посеред салону. Ймовірно, розраховувалася за проїзд. Був на ногах і кондуктор. Тому від потужного удару обоє попадали. Інші пасажири сиділи, міцно вчепившись у крісла. Тож відбулися лише переляком. А ось причина аварії - в коліях!

Максим Шеремет, співробітник патрульної поліції м. Києва:

- Причиной является неисправность наших рельс, поскольку там есть весьма приличные разрывы и трещины. Которые и послужили тому, что трамвай сошел с рельс и столкнулся с деревом. Если б не было дерева, поехали бы дальше по машинам.

За розірвані рейки відповідає Київпастранс. Утім, його представники спілкуватися не хочуть. Вони тікають від телекамер та відмахуються від журналістів.

- Я не знаю, не знаю.

- Вы к пастрансу относитесь?

- Конечно. Но я не керівник.

- А які причини взагалі? А як вас звати?

- Олег мене звати.

- А ви працівник Київпастрансу?

- Не знаю. Чого ви? Йдіть дивіться вагони. Я не знаю.

Розбитий трамвай будуть ремонтувати. Хоча насамперед треба поміняти зношені колії. Поки не сталася інша - трагічніша - аварія.