Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 лютого 2016, 00:14 ДТП
У столиці рекламний стовп переміг Мерседес
У столиці рекламний стовп переміг Мерседес

Велика швидкість та слизька дорога - ось дві причини нічної карколомної ДТП у Києві. Під час невдалого маневру на дорозі легковик штовхнув Фольксвагена й не втримався на проїжджій частині. Наслідки цього просто приголомшливі: Мерседес обійняв рекламний стовп. Але водій вижив просто якимось дивом.

Набережне шосе Києва, майже північ. На дорозі - жахливе видовище. Понівечений Мерседес буквально обійняв стовпа, у салоні ледь живий водій. Це неймовірно, але в цій приголомшливій аварії він живий. Ноги водія затисло сплющеним металом. Десятки людей - рятувальники, медики та перехожі - намагаються допомогти бідоласі. Але залізна пастка не відпускає своєї жертви. Від больового шоку та травм чоловік періодично втрачає свідомість.

Як сталася ця моторошна ДТП - бачив Віталій. Він їхав своїм Фольксвагеном у бік Дніпровського спуску. Раптом перед самісіньким поворотом просто на шаленій швидкості його став обганяти Мерседес.

Віталій, водій Фольксвагена:  

- Я его увидел в последний момент, уже когда он был практически перед моим автомобилем. И он задел меня в левое крыло, после чего развернуло его, и вы видите, он вылетел на обочину.

Мерседеса почало крутити, він вилетів на тротуар, збив дорожній знак та з розгону врізався в опору рекламного щита. 

Олександр Силачук, патрульний поліцейський Києва:

- Зараз слизька дорога и температура така, шо, може, допустила занос транспортного засобу, шо, може, й спричинило його ну, з'їзд з проїзної частини.

Понад півгодини рятувальники, озброївшись інструментами, розрізають машину на шматки, аби дістати дуже травмованого водія. Їм довелося розібрати по деталях ледь не півавтівки. Нарешті страждальця звільняють.

Постраждалого з відкритим переламом ноги та великою крововтратою забирає швидка допомога. Але прогнози щодо подальшого життя - оптимістичні. Тим часом надзвичайники відтягують від стовпа  груду металобрухту, яка ще годину тому була окрасою німецького автопрому.