Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 січня 2016, 19:00 ДТП
У Києві позашляховик Мерседес спричинив жахливу аварію
У Києві позашляховик Мерседес спричинив жахливу аварію

На великій швидкості - вилетів на тротуар, протаранив огорожу і стіну приватної клініки та збив стару жінку. В Києві позашляховик Мерседес спричинив жахливу аварію. Постраждала загинула на місці. Водія забрала швидка. Деталі ДТП у Ірини Винокурової.

Перші хвилини цієї страшної аварії зафіксували очевидці. Людина під колесами автомобіля, що розніс стіну приватної клініки. Поруч - в'ялена риба та картата сумка. Неподалік у багнюці сидить молодий хлопець у крові. Він - водій позашляховика, що накоїв такого лиха.

Ольга, свідок:

Он выехал с поворота, влетел просто-напросто сюда. Подхожу, смотрю, лежит человек под машиной, из машины вытягивают парня, который весь в крови, его кладут сразу на пол, у него пена ртом пошла. Глаза у него как-то не так, все положили на пол.

Хлопець, за словами свідків, не в адекваті, та запаху алкоголю немає. Він увесь час намагався встати та піти. Втім був не в змозі чи то через шок, чи то - через травми. За кілька хвилин його забрала швидка. Жінці, яка опинилася під колесами, намагалися допомогти, але марно.

Ольга, свідок:

У нее пульс бился, когда я подошла, ее пытались вытащить, но колесо зажало так ее вещи, не могли ее вытянуть. 

Постраждала померла за кілька хвилин. Літню жінку місцеві торговці знали як Надію з Воскресенки - вона продавала цигарки. На свята жінка чи не єдина прийшла торгувати, хоча зазвичай на цьому місці з десяток продавців.

Олег, свідок:

Она пришла в праздник заработать хоть какую-то копейку, она торговала сигаретами, и посредством аварии человека не стало. Это или судьба, или чье-то безрассудство привело к таким последствиям.

Олег Васильович торгував біля загиблої. Сьогоднішній день - його друге народження. За мить до аварії чоловік зробив лише кілька кроків у бік.

Олег, свідок:

Я буквально в данном случае не рядом с ней, я изменил место своей дислокации, там где стояла машина, стоял мой столик, и должен был находиться я.

Правоохоронці ще вивчатимуть причини аварії. Та знайомі водія ще на місці мали свою версію трагедії.

Ірина Ярошенко, інспектор патрульної служби:

Автомобиль, за рулем которого был парень '94 года рождения, либо не справился с управлением… пассажир, который был рядом с ним, сказал, что у него начался приступ эпилепсии, поэтому возможно стало плохо.

Втім, чи справді водій хворий на епілепсію, чи це - намагання уникнути відповідальності ,має визначити експертиза. Тим паче - епілептики не можуть отримувати водійських посвідчень.