Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 грудня 2015, 23:37 ДТП
Страшна ДТП у Дніпропетровську - машина впала з мосту
Страшна ДТП у Дніпропетровську - машина впала з мосту

У Дніпропетровську на мосту сталася страшна аварія. Одна машина впала в воду. Інша - перетворилася на купу брухту, постраждали дві родини! Рятувальна операція тривала кілька годин.

Артур Терещенко, кореспондент:

- Міст через річку Дніпро. В напрямку правого берега на шаленій швидкості рухається автомобіль "Міцубіші". В якусь мить авто стає некерованим, і ми бачимо його гальмівний шлях, й вилітає на зустрічку. В цю мить в напрямку лівого берега рухається автомобіль "Субару". Його водій усіляко намагається уникнути зіткнення й приймає праворуч. Втім, зіткнення таки віддбувається і автомобіль "Міцубіші" проламує огорожу й вилітає в річку.

У Міцубіші було подружжя. Воно впало в річку з висоти понад 50 метрів! Чоловік і жінка загинули миттєво. Понівечену машину з їхніми тілами знайшли не одразу.

Андрій Кульбач, керівник ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області:

- Было совершено четыре погружения и обнаружен данный автомобиль. Фактически при нулевой видимости водолазами было установлено, что в автомобиле находятся два человека - мужчина и женщина, которые также были зажаты.

Спецоперація тривала кілька годин. І загиблих нарешті витягли на берег. Згодом підняли й затонулу машину. Чому водій Міцубіші порушив правила? З якою швидкістю рухався і чи був він тверезий?

Ганна Старчевська, керівник відділу ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області:

- В рамках досудебного расследования будут проведены все необходимые экспертизы, в том числе трассологическая, чтобы установить характер движения обоих автомобилей.

Пасажирам, котрі  були в Субару, яка перетворилася на купу бруху - пощастило. Вони травмовані, але живі! Першим, хто під'їхав до місця страшної аварії, був пан Владислав. Він і почув крики про допомогу. Кричала жінка в салоні розбитого автомобіля. Водій був непритомний.

Владислав, свідок:

- Я почав допомагати водію та пасажирці. Вони були в шоковому стані.

Також Владислав викликав швидку та надзвичайників. Усі служби приїхали швидко.

Андрій Кульбач, керівник ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області:

- Нашими сотрудниками с помощью аварийно-спасательного оборудования с автомобиля "Субару" были деблокированы 2 человека, ноги которых были зажаты в данном автомобиле.

Водія Субару та його дружину негайно ушпиталили. Нині чоловік у реанімації, жінка - в травматології.

Олексій Аганов, хірург Дніпропетровської міської лікарні №6:

- Есть переломы конечностей у мужчины, сотрясение мозга у женщины.

- Угроза жизни есть?

- Состояние стабильное у обоих.

За фактом ДТП на мосту вже відкрили кримінальне провадження.