Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 грудня 2015, 21:00 ДТП
Страшна аварія під Києвом
Страшна аварія під Києвом

Немовля загинуло, ще одна дитина - в реанімації. Сьогодні на світанку під Києвом, на Обухівській трасі біля Конча-Заспи, сталася страшна аварія. Там зіткнулися п'ять машин, загалом у цій трощі постраждало семеро людей. Дорогу перекрили, в обидва боки утворився величезний затор. Що ж сталося на дорозі та хто винен?

- Мамуляяя! Мамуля…

Дворічний Данилко кличе на допомогу матусю, та її разом із батьком уже забрали до лікарні. Це моторошні кадри вранішньої аварії на Обухівській трасі. 5 автомобілів розтрощено. Серед цієї купи залізяччя, крові та розкиданих підгузків на пасажирському кріслі, яке вирвало з салону мікроавтобуса, лежить хлопчик. Акиму було лише 5 місяців... А його дворічного братика забрали медики. 

- Мгновение, секунды.

Саме так свідки аварії описують усе, що сталося. І кажуть, що винуватцем аварії став водій Фольксвагена. Мікроавтобус чомусь вилетів на зустрічну смугу. В салоні Транспортера і був маленький Аким, разом із братиком, мамою і татом. А далі - спрацював ефект доміно. Машини почали врізатися одна в одну. 

- Один ребенок маленький, вон скончался! Старшему оказали помощь, маме тоже, и водителя увезли.

Сімох людей забрали до лікарні. У цій масштабній аварії загинув лише маленький Аким. Імовірно, у момент зіткнення він був на руках у матері.

У поліції вже розпочали кримінальне провадження за фактом аварії й нині з'ясовують усі обставини зіткнення. До того ж, правоохоронці звертаються до ймовірних свідків. Якщо у вас є хоч якась інформація щодо цієї смертельної ДТП - телефонуйте до поліції.