Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 листопада 2015, 23:19 ДТП
Столичний аматор швидкості розбився об стовп білборда
Столичний аматор швидкості розбився об стовп білборда

Кривава ДТП у столиці. Легковика розірвало на шматки, вижити у водія шансів не було. Аварія сталася на правому березі Києва. Шевроле вилетів з дороги, перекинувся в повітрі і зупинився на стовпі.

Розірваний автомобіль, скрізь уламки машини, вже мертвий водій і десятки свідків страшного зіткнення легковика зі стовпом. Опівдні Володимир приїхав на металобазу та чекав, поки його машину розвантажать.

Володимир, свідок:

- Чую хлопок якийсь. Дивлюсь: машина на бігборді висить, ну і димок пішов з машини, з-під двігатєля.

Свідки в один голос переконують, що синій Шевроле мчав дорогою на шаленій швидкості.

Богдан Кухаренко, патрульний полісмен м. Києва:

- Це була немала швидкість, навіть більше, ніж 100 км на годину.

Раптом Лачетті різко рвонув ліворуч, і машина вже стала неконтрольованою.

Богдан Кухаренко, патрульний полісмен м. Києва:

- По характерним слідам гуми, що залишились на асфальті, що йому прийшлося екстремально гальмувати. Не справившись з керуванням, допустив зіткнення з бордюром.

Та бордюр не зміг зупинити шаленої машини, навпаки - став трампліном для легковика. Секунда - і авто злітає, перевертається в повітрі і вже дахом таранить стовпа білборда. Салон з водієм буквально притисло до коліс. Шансів вижити у водія не було. Його тіло витягали одразу 5-ро рятувальників.

Дісталося й водію ось цього білого Лексуса. В момент удару з багажника розтрощеного Шевроле вилетів гайковий ключ і пронизав капот позашляховика. 

- Вже десь на середній відстані між ним і мною, на середині, мене догнали його уламки. Колесо, он воно лежить, каністра лежить за мною.

Остаточні причини смертельної аварії з'ясовують слідчі. Вони опитують свідків та продивляються відео з камер спостереження.