Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 листопада 2015, 21:14 ДТП
Масова ДТП на Дніпропетровщині
Масова ДТП на Дніпропетровщині

Автотроща на Дніпропетровщині. Там через густий туман зіткнулися одразу сім машин. Загинула одна людина, ще п'ятеро з численними переламами у лікарні.

Артур Терещенко, кореспондент:

- Тридцять сьомий кілометр траси Дніпропетровськ- Решетилівка. І влітку, і взимку, і вдень, і вночі тут горять торфовища. Густий дим оповиває трасу, і як наслідок ледь не щомісяця в цьому місці трапляються масштабні аварії. В них травмуютья й гинуть люди.

Цього разу вдосвіта зіткнулося одразу сім машин. За лічені секунди на купу брухту перетворилися чотири легковики та три вантажівки.

- Ну вот это вашу машину так развернуло, на 90 градусов, из-за чего?

- Туман был, извините, я нет...

Спочатку зіткнулися два легковики, їх не помітив водій фури і в'їхав в уже понівечені машини. Шофери наступних автомобілів встигли пригальмували. Але далі в усю цю колону на шаленій швидкості влетів величезний МАЗ. У цьому автомісиві тяжко травмувалися люди.

Вадим Карпусенко, співробітник Дніпропетровського РВ міліції:

- В результате масштабного ДТП 5 человек травмированы и доставлены в больницу. Водитель автомобиля МАЗ скончался на месте.

Загиблий 56-річний Віктор, що віз продукти, ймовірно, дуже поспішав.

- Он не справился с управлением, то есть у него было, видимо, превышение скорости.

Правоохоронці припускають - швидкість фури, за кермом якої і був Віктор, була більше ста кілометрів за годину. Кабіну його МАЗа сплющило. Мертвого водія витягали надзвичайники.

В'ячеслав Білошенко, співробітник Держслужби з надзвичайних ситуацій в Дніпропетровській області:

- В течение сорока минут производилась разрезка рулевого колеса, рулевого вала, стойки кабины, и достали труп водителя с фуры, автомобиля.

Криваву ДТП нині розслідує міліція. Та чи змусить жахлива автопригода водіїв задуматися і зменшувати швидкість при поганій видимості на дорозі?