Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 листопада 2015, 22:01 ДТП
У столиці нетверезий водій розтрощив автівку поліції
У столиці нетверезий водій розтрощив автівку поліції

Аварія з полісменами у Києві. Правоохоронці оформляли ДТП на проспекті Перемоги - це одна з головних і найжвавіших артерій міста. В цей момент в їхній Пріус влетів Фольксваген. За кермом "німця" був нетверезий юнак. Під колеса його авто ледь не потрапила знімальна група та двірничка. А ось хлопець - порушник переконував, що не пив, а патрульну машину просто не помітив.

Це перші секунді після зіткнення Фольксвагена з патрульною машиною. Автомобіль зім'ятий, наче бляшанка. У салоні стогнуть від болю двоє правоохоронців. На допомогу полісменам кидаються їхні колеги та свідки аварії.

- Лена, набирай скорую! 

Ці страшні кадри вдалося зафільмувати нашому оператору. Він саме знімав аварію на проспекті Перемоги. Там зіткнулися два автомобілі, Шкода та Міцубіші. Й тієї миті, коли полісмени оформляли ДТП, сталося ще одне зіткнення -  вже в їхній автомобіль влетів білий Фольксваген!

Оператор Свідка та комунальники, що прибирали наслідки першої аварії, ледь не стали жертвами другого зіткнення. Швидкість Фольксвагена, за кермом якого був 22-річний молодик, була чимала.

Богдан, свідок:

- Была авария, были установлены знаки, полицейская машина стояла, перегородила  дорогу.

Винуватець аварії кілька хвилин оговтувався, врешті підвівся та самотужки почав шукати свого телефона. Він запевняв: алкоголю не вживав, а поліційної машини просто не побачив.

- Вы сегодня употребляли спиртное? А?

- Нет!

- Точно?

- Точно!

Та ось результат на вміст алкоголю в крові показав інше.

- При допустимому за кермом 0,2 проміле маємо 1,83, що в десять раз більше!

Загалом у цій подвійній аварії на проспекті водії розтрощили п'ять автомобілів. Шестеро людей потрапили до лікарні. Зокрема, й полісмени.

Євген Жуков, заступник керівника департаменту патрульної поліції м. Києва:

- Сейчас травмы средней тяжести, в основном это травмы головы. Если бы машина патрульной машины не стояла, а она стояла со включенными маячками, то нарушитель бы влетел в толпу, прямо в коммунальную службу.

Тепер слідчі з'ясовують обставини цих аварій. За результатами розслідування буде зрозуміло і як покарають їхніх призвідників.