Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 жовтня 2015, 12:03 ДТП
Дві ДТП з ознаками суїциду в Києві
Дві ДТП з ознаками суїциду в Києві

Два самогубства чи фатальна необачність? На столичних шляхах лише за півгодини сталися дві смертельні аварії. В обох загинули пішоходи, які вибігли на дорогу і кинулися під колеса автомобілів.

Він перебігав дорогу, наче чисте поле, і потрапив під колеса автокав'ярні. Уникнути зіткнення водій легковика просто не міг. Григорій - чи не єдиний свідок цієї страшної ДТП на Московському проспекті. Хлопець розповідає деталі.

Григорій, свідок: 

- Наблюдал, как по проспекту с той стороны перебегает, переходит человек, подозреваю, что он был в неадекватном состоянии. Он шагнул просто под машину, ехала Таврия, секунда в секунду, столкновения избежать было нереально вообще.

Лише після зіткнення шофер почав гальмувати. Та пізно - від удару пішохід загинув на місці. З нього навіть злетіли черевики. Чи навмисно чоловік кинувся під колеса? На це запитання нині шукають відповіді слідчі. До того ж, і досі невідомо, хто загиблий.   

- А голова?

- Вон голова.

Під цією чорною плівкою останки чоловіка, який в іншому кінці міста - на Кільцевій дорозі - так само вибіг на дорогу просто перед автомобілем.

Євгенія Середа, патрульна:

- Свідки кажуть, що дана особа, збитий пішоход, навмисно бігав по проїжджій частині. Тіло розкидане десь на кілометр.

Полісмени зізнаються - вперше бачать такі наслідки ДТП. Чоловіка у буквальному сенсі розірвало від удару Шкодою. Водій не зміг вимовити жодного слова на камеру. Він у шоковому стані і не розуміє, як усе сталося. А ось свідки кажуть: чоловік, який вибіг на дорогу, шукав смерті.

Ігор, свідок:

- Человек пожилой, лет 60, разгуливал, махал руками, неадекватный, может, выпивший даже, и тормозил все машины, все машины притормаживали.

Водій Шкоди загальмувати не встиг, бо їхав Кільцевою на чималій швидкості. Хто загиблий - правоохоронці ще не знають. Документів у чоловіка не знайшли.