Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 жовтня 2015, 21:51 ДТП
Смертельна ДТП в аеропорту Бориспіль
Смертельна ДТП в аеропорту Бориспіль

Вони поспішали зустріти родичку в аеропорту, але потрапили у страшну ДТП. Неподалік терміналу Д у Борисполі Мерседес на великій швидкості влетів під бетонний міст і спалахнув. У салоні були хлопець і дівчина. Вона загинула. Водія намагаються врятувати лікарі. Він у тяжкому стані.

Він стікає кров'ю та стогне від болю. Поряд лежить його вже мертва родичка. Чорна хмара диму здіймається на кілька десятків метрів. Під естакадою горить понівечений Мерседес. Ця смертельна вранішня аварія сталася біля терміналу Д аеропорту Бориспіль. Автомобіль, що мчав на шаленій швидкості, різко вилетів з дороги та врізався в опору естакади. Миттю зайнявся. Водії, що проїжджали повз, витягли з охопленого полум'ям салону хлопця та дівчину. Бідолашна ще деякий час була живою й у шоковому стані кликала на допомогу матусю. Проте за кілька хвилин дівчина померла. 20-річного Араша - водія Мерседеса - зі страшними травмами забрали до лікарні.

Молоді люди мчали до аеропорту зустрічати сестру. Свідки ДТП поза камерою зізналися, що швидкість автомобіля була чималою. Проте кажуть, що Мерседеса підрізали. Начебто порушили правила... полісмени.

Сергій, свідок:

- Там була поліцейська машина, яка спровокувала ДТП?

- Да, да.

- А що ви бачили?

- Как полицейские выезжали без поворота, реально они подрезали. У них с правой стороны помеха была. Я вам просто сообщил, а вы разбирайтесь.

Чи дійсно копи підрізали іномарку? Чи винні в загибелі дівчини та чи не намагаються приховати тяжкий злочин? Полісмени запевняють, що жодна патрульна машина в мить аварії не була на трасі.

Василь Дудик, патрульний полісмен:

- Нет, эта информация не соответствует, потому что мы как бы стояли с той стороны аэропорта, наши коллеги тоже были на верхнем ярусе, здесь только две машины полицейских. Третья машина подъехала там через полчаса. То есть это точно опровергаем по максимуму.

Хто винен у цій жахливій вогняній аварії, що вбила дівчину, з'ясують слідчі. Ймовірно, відповідь вони знайдуть на відео з камер спостереження, яких безліч поряд із терміналами летовища.