Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 жовтня 2015, 22:20 ДТП
У Києві п'яний краденою автівкою збив на тротуарі закоханих
У Києві п'яний краденою автівкою збив на тротуарі закоханих

Смерть на тротуарі. У столиці п'яний водій збив пару закоханих. Нексія налетіла на хлопця з дівчиною на шаленій швидкості. Це сталося на вулиці Щусєва уночі. 24-річна жінка отримала страшні травми і померла на місці. Її хлопець зараз у лікарні. У Юрія тяжка черепно-мізкова травма.

Посеред дороги лежить жінка. Її тіло дуже понівечене. Допомогти їй вже не можна, серце - зупинилося. Її чоловік - у швидкій. Але він поглядом шукає кохану. В стані шоку ще не розуміє: його Олена померла.

Не так пара планувала завершити вечір. Закохані Олена й Юрій вже поверталися додому. Останнім з ними випадково спілкувався Богдан - їхній сусід.

Богдан, свідок:

- Они стояли вдвоем, не пьяные, ничего, мы сели в маршрутку, молодой человек заплатил за меня в маршрутке, мы вышли возле метро Сырец, они в киоске купили 2 пачки сигарет, ну все, до свиданья - и пошел домой.

Вже коли спускався переходом, почув скрегіт гальм й удар, але він й подумати не міг, що сталося горе з його знайомими. Жінки, що бачили аварію, приголомшені. Все сталося миттєво - авто вискочило з-за повороту, вдарило стовпа, а потім полетіло на тротуар, де саме йшла, не поспішаючи, пара.

Олена, свідок:

- Они шли по тротуару, он их ударяет, девушка улетает на проезжую часть, а молодого человека вот там, возле будки электрической выкидает, полиция к ней подбежала, но она была уже неживая.

Водій Деу навіть не вийшов подивитися - що він накоїв. Він не злякався, а просто не міг цього зробити фізично - був дуже п'яний.

- Водій з явними ознаками алкогольного сп'яніння.

Олена, свідок:

- А вот этого начали вытягивать - он вообще из машины не мог вылезти, но у него, правда, кровь - голова, видно, разбита, та он вообще на ногах не стоит! Он вот такой, вот такой, да.

Та навіть у такому стані порушник намагався втекти з місця ДТП. З рук його не випускали патрульні. Та це не все, чим здивував винуватець смертельної аварії. Машина, яка скоїла наїзд, крадена! Зламані двері та система запалювання. Уявіть, замість ключа використали ось цей ніж!

- Нож этот взял и завел, вот так вот. Сердцевины нема, просто там такая штука.

Зібрати до купи всі докази ще доведеться слідчим. А також з'ясувати - чи винуватець ДТП викрав машину. Утім, це навряд чи заспокоїть родичів постраждалого в аварії 30-річного Юрія. Вони чергують під лікарнею. Хлопцеві мають робити другу операцію. Можливо, доведеться ампутувати ногу.