Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 вересня 2015, 11:51 ДТП
Репер Ларсон потрапив у страшну ДТП
Репер Ларсон потрапив у страшну ДТП

У Києві відомий український репер Ларсон потрапив в аварію. Він їхав мотоциклом, коли на нього налетів позашляховик. Артиста забрали до столичної 17-ї лікарні із тяжкими травмами. Хто винен у цій страшній аварії? Власниця Ескалейда або ж сам співак?

Розбитий байк та потрощений Ескалейд. Ця моторошна аварія сталася на перетині вулиць Урицького й Кудряшова в Києві. За кермом двоколісного був відомий в Україні репер Ларсон.

Ганна, свідок:

- Мотоциклист ехал сверху вниз, вот эта вот мадам, которая на джипе - она поворачивала, она должна была его пропустить, но так как она не увидела его из-за машины, она поворачивала, и вот это случилось, такое происшествие.

Бачив на власні очі наслідки аварії Олексій Мочанов. Він живе поряд зі страшним перехрестям.

Олексій Мочанов, співак: 

- Там такой перекресток, что за последние семь лет если посчитать количество аварий, то это самое аварийное место в стране. 

Зіткнення мотоцикліста з величезним позашляховиком було дуже потужним. Співак тяжко травмувався. Свідки розповідають, що Сергій Ларкін кілька разів непритомнів. Після аварії не вимовив жодного слова.

Ганна, свідок:

- У него сломано левое бедро, и я так понимаю, поломано ребро здесь. Но слава богу, он был в шлеме - это его и спасло. Он был в сознании, сначала он потерял сознание, но потом его привели в себя, он очнулся, начал двигать руками, начал двигать шеей, с него сняли шлем, у него с головой все нормально.

Ті, хто бачив аварію, кажуть, що водійка Ескалейда могла не помітити мотоцикліста, бо розмовляла по телефону. Правоохоронці вже з'ясовують усі обставини аварії. Співак нині в лікарні. Під стінами 17-ї київської міської лікарні вже кілька годин чергують його рідні та друзі. Із журналістами вони неохоче розмовляють. Категорично заборонили говорити про стан співака й медикам. 

- Врач сказал: на операции, на операции! Никто ничего не знает, нам позвонили, сказали, что его сюда привезли.

- Представитель ГАИ сказал, что когда его увозили, что он жив, не надежды, а дай бог, чтобы был жив.

Нині відомо, що окрім переламів, у Ларсона ще й черепно-мізкова травма. Співакові зробили вже дві операції.