Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 вересня 2015, 23:10 ДТП
На столичному мості нетверезий водій скоїв смертельну ДТП
На столичному мості нетверезий водій скоїв смертельну ДТП

Моторошна аварія, яка на кілька годин зупинила рух Південним мостом у Києві. 43-річний п'яний водій влетів своїм БМВ у КРАЗа. Внаслідок потужного удару позашляховик перетворився на брухт. Пасажирці розчавило голову, її 14-річна донька з тяжкими травмами в лікарні. Навіщо вони сіли до машини з п'яним водієм та чому шофер вантажівки зупинився на мосту?

Київ. Південний міст. 18-та година. Водії, які їдуть Південним мостом, додому потраплять не скоро. Моторошна аварія паралізувала рух переправою до ночі. Місце ДТП нагадує кадри з фільму жахів. На дорозі розчавлений позашляховик БМВ, навколо кров.

- Пошкодження моторного відсіку, рульового керування, рейки, пошкодження лобового скла, повна деформація та знищення даху автомобіля з вдавленням всередину. В автомобілі спрацювали подушки безпеки водія та пасажира.

Втім, вони не врятували худорлявої пасажирки. Мертва жінка ледь помітна в понівеченому автомобілі. Її голову розчавила купа металу.

Віталій, патрульний:

- Розбитий череп, мізки жінки лежали на задньому сидінні, за межами автомобіля, і тому подібне, на жаль, вона не вижила.

Жінці було 38 років. Її 14-річну доньку ушпиталили з тяжкими травмами голови, грудей та живота. У водія ж позашляховика - незначні забиття. Полісмени, що стали свідками страшного зіткнення, розповіли: вони зупинилися на мосту, аби зняти з нього дітей, які лазили по тросах. Аж раптом біля правоохоронців пригальмував військовий КРАЗ. Хоча це й заборонено правилами дорожнього руху. Водій вантажівки заблукав, тож вирішив уточнити маршрут у полісменів просто на переправі. А за мить - потужний удар! У вантажівку на шаленій швидкості влетів БМВ. Зіткнення було такої сили, що у КРАЗа повідлітали колеса. Позашляховика розірвало на шматки.

Віталій, патрульний:

- Автомобіль БМВ Х-5 на великій швидкості, за словами свідків, 170-180 км, врізався в грузовик, його відкинуло, бачите, що сталося.

Свідки аварії твердять - водій БМВ був п'яним! У салоні ще й знайшли пляшку коньяку.

Микола, патрульний:

- Нерозбірлива мова, реакція і саме найперше - запах алкоголю.

Віталій, патрульний:

- У водія був сильний перегар з рота, який помітили не тільки ми, нам підказали люди, які їхали у військовій машині. Водій сказав, що вони їхали після якоїсь гулянки, чи від знайомих, чи звідкись.

Як з'ясували журналісти Свідка, водій позашляховика - киянин, 43-річний Кирило. Два роки тому померла його дружина, чоловік виховував сина та доньку. Загибла ж Наталя нібито була новим його коханням. Разом пара була лише кілька тижнів. Тож, чому жінка так необачно сіла до автомобіля з п'яним водієм, та ще й посадила туди свою неповнолітню доньку  - загадка.