Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 вересня 2015, 22:44 ДТП
Гравець Шахтаря, затриманий п'яним за кермом, сподівався на Ахметова та Авакова
Гравець Шахтаря, затриманий п'яним за кермом, сподівався на Ахметова та Авакова

П'яного водія Порше Панамери затримали патрульні полісмени в Києві. Зовсім молодий хлопець поводився дуже агресивно та назвався футболістом донецького Шахтаря. Інцидент стався ще 24-го серпня. Втім, відео патрульні виклали лише зараз.

На Порш Панамеру патрульні звернули увагу, бо їхав занадто повільно і якось невпевнено. 

- При патрулюванні Шевченківського району побачили авто Порш Панамера. Який рухався з невеликою швидкістю, але налетів на бардюр. Погнали за машиною, зупинили. Водій вийшов з машини та направлявся з ресторана. На наш виклик зупинитись він не зупинявся.

За кермом був молодий хлопець, його поведінка вказувала на те, що він дуже п'яний. Він сварився з патрульними та відмовлявся проходити тест на алкоголь. Коли зрозумів, що відкупитися від поліції не вдасться, заявив - він футболіст донецького Шахтаря. І всі його проблеми владнає власник клубу Ринат Ахметов.

- Позвони Ринату - и все, и он разберется. Ринату позвони и все. Это секунда дела, Таня.

Втім, Ахметову його друзі дзвонити не квапилися. Тож хлопець і далі намагався тиснути на патрульних власним футбольним авторитетом.

- У меня игра через два дня с Динамо Киевом. В среду играю с Динамо, а мне тут привязывают, типа бухой. Давай тихо. Я Млевский Артем.

Далі друзі хлопця таки наважилися зателефонувати, утім абонент не відповів молодим гулякам.

- Набери Ахметова! - Набираю. Как он у тебя подписан? - Включи громкую связь. С Ринатом поразговаривай, Тань. - Сбросил. Он, наверное, спит.

Втім, сподівався на порятунок хлопець і від міністра внутрішніх справ.

- Сейчас заберут права, только ты спокойно сиди, пускай забирают. Тань, позвони Авакову.

Втім, і міністр не допоміг. Тож довелося проходити тест на алкоголь. Він виявив у водія 1,8 проміле. На хлопчину склали адмінпротокол за керування в нетверезому стані та забрали права. Відеозапис цього інциденту наробив неабиякого резонансу в мережі. Обличчя порушника на відео погано видно, тому футбольні фанати намагалися вирахувати - хто саме з молодих футболістів наважився їздити п'яним та ще й за два дні до відповідального матчу. Врешті, прес-служба Шахтаря назвала героя відео - це 18-річний Олег Гладченко. Разом з ним були 18-річний Ярослав Фурсов та 17-річний Володимир Грачов.

У соцмережах тим часом люди обурюються поведінкою хлопця на відео. Він ще дуже молодий, ледь не школяр. Втім, це не заважає йому нахабно їздити п'яним за кермом і влаштовувати скандали на всю країну.