Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 серпня 2015, 22:35 ДТП
Масштабна ДТП на столичному мосту
Масштабна ДТП на столичному мосту

Поплатився за те, що хотів просто допомогти. У Києві незначна поломка машини обернулася масштабною аварією. На Московському мосту водій вантажівки протаранив два легковики. Один з водіїв у лікарні. Його стан украй тяжкий.

Олександр Храпач, кореспондент:

- Ми знаходимося на столичному Московському мосту, де і сталася страшна аварія. Нині рух транспорту відновлений, та про вечірні події нагадує понівечений відбійник, купа уламків та плями мастила на асфальті.

Масштабне зіткнення сталася о десятій вечора. Мерседес заглух посеред моста. І водій Мазди зупинився, аби допомогти. Ось як все починалося.

- Кажу: давай бистро витягуй трос, я тебе підчеплю. Щас, кажу, начнем, я тебе отдтягну. Наберемо швидкість і уйдемо ж налєво, там тебе покину, і там вже роби, що хочеш. І я тільки трогаться, тільки трогаться і…

Та тільки водії посідали у свої машини й почали рушати - сталося страшне! У Мерседеса на повному ходу врізається вантажівка. Від удару багажник легковика дуже зім'яло. Внаслідок зіткнення німецьке авто відкидає на відбійника, і вже наступною жертвою багатотонки стає Мазда. Постраждалого водія Мерседеса затисло в понівеченій машині. Тяжко травмованого чоловіка з місця аварії забрала швидка допомога.

- Просто шокове состояніє. Я не знаю, що говорити, в мене перший раз таке в житті.

Призвідник ДТП та шофер Мазди відбулися синцями та переляком і від госпіталізації відмовилися. 

- В мене пилі, чи очі ще промить? В мене пиляки оцієї, стікла нападало в очі, трошки підрізає. Травми трохи є на голові, я розбив, но мені там швидка обробила. В мене є відеорегістратор. Але що з нього ви побачите, воно з нього, він же все вперед знімав. Аби ззаді був, да, да.

Та щойно лікарі поїхали, до роботи взялися рятувальники. На місці аварії почали ліквідовувати іншу небезпеку.

- При ДТП поврежден газовый баллон, идет выток газа.

- А запах таки єсть. Та запах є, і рєзкий запах.

- Тобто тут в любий момент може вибухнуть?

- Да, Саня тікай. Його нада охлаждать.

Коли балона забрали, місце зіткнення почали ретельно оглядати правоохоронці. За їхніми словами, основна причина аварії - водій вантажівки відволікся від керма. Коли побачив легковики, не встиг зреагувати та об'їхати іномарки. Вже відомо: призвідник ДТП був тверезим.