Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 серпня 2015, 14:41 ДТП
Після зіткнення нетверезий хмельничанин ліг поспати на травичку
Після зіткнення нетверезий хмельничанин ліг поспати на травичку

У Хмельницькому БМВ протаранив тролейбуса. Призвідник аварії кинувся було тікати, утім? за кілька хвилин передумав і повернувся назад. Не просити пробачення, а подрімати. Бо чоловік був п'яний мов чіп.

Сплячий красень на траві, а поряд пом'яте БМВ й підбитий тролейбус. Таку картину на вулиці Тернопільській у Хмельницькому побачили перехожі та інспектори ДАІ. Водієві легковика виявилося замало дороги, тож розминутися з громадським транспортом не вдалося.

Андрій Лужняк, керівник відділу УДАІ в Хмельницькій області:

- Водій автомобіля БМВ 529 моделі здійснив зіткнення з тролейбусом і після цього зник з місця дорожньо-транспортної пригоди, але через певний час повернувся на місце ДТП.

Чи то сумління замучило, чи просто трава на місці ДТП м'якша. Але порушника одразу розморило, і він заснув на газоні. Коли ж інспектори розворушили чоловіка, той навіть слова сказати не зміг.  

- Неможливо з ним спілкуватися, оскільки, за попередніми даними, він знаходиться у стані алкогольного сп'яніння.

Дивовижно навіть, як у такому стані порушник, у котрому правоохоронці впізнали свого "постійного клієнта" на прізвисько Туз, зміг відмовитися від експертизи та рушив до лікарні. Цікаво, що під таким градусом він їздить не вперше. А цього разу, до всього, ще й зовсім випадково забув водійські документи вдома. Тепер за свої пригоди прав горе-водій позбудеться зовсім, а ще він заплатить штраф - майже шість тисяч гривень. І це ще легко відбувся, бо, на щастя, ніхто з пасажирів тролейбуса не постраждав.