Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 серпня 2015, 23:03 ДТП
У Києві призвідник ДТП втік, покинувши пасажира в палаючій автівці
У Києві призвідник ДТП втік, покинувши пасажира в палаючій автівці

Жахлива аварія сталася в Києві на Чоколівському бульварі. Масштабне зіткнення спричинив водій Ауді. Він на шаленій швидкості злетів з дороги, і машину зупинив лише стовп. Після потужного удару водію вдалося вискочити з автомобіля і втекти. Та найстрашніше - свого пасажира чоловік покинув в охопленому вогнем легковику.

Це Чоколівський бульвар у Києві. Тут жвавий потік, по три смуги з кожного боку. Вночі можна відчути себе пілотом боліда й добряче натиснути на газ. Це й зробив водій Ауді, та власних можливостей не розрахував і втратив контроль над машиною. Легковик почало кидати дорогою, він зачепив Джилі, наскочив на відбійника, а потім вилетів з дороги. Зупинив автомобіля стовп. 

- Наверное, он шел, не расчитал промежуток между автомобилями, ударлися об отбойник и его отбросило на нас.

Лише дивом Ауді не зачепила тролейбуса. Його водій встиг вчасно загальмувати.

Андріян Сергійович, водій тролейбуса:

- Он передо мной резко пошел вправо, или техническая, или вина водителя, я сделал экстренное торможение, и он не успел меня зацепить.

Десятеро людей, що були у громадському транспорті, не постраждали. Вони кинулися на допомогу травмованому пасажиру Ауді. Адже в моторному відсіку зайнялося. Свідки витягли з легковика непритомного чоловіка, а ось водій Ауді... втік!

Ігор, свідок:

- Водителя не видели, пока тушили машину и вытаскивали пассажира, там стояла такая завеса от углекислоты, мы пытались позвать, но никто на водителя не откликнулся.

Куди подівся водій? Тепер його шукають правоохоронці. Поспілкуватися з постраждалим пасажиром поки немає можливості - він у тяжкому стані в лікарні. Свідки ж аварії припускають, що власник Ауді, ймовірно, був п'яним.