Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 серпня 2015, 22:21 ДТП
Під Києвом розбився п'яний байкер
Під Києвом розбився п'яний байкер

У Києві розбився мотоцикліст. Сталося це вранці на Житомирській трасі. Він врізався у відбійника. Сам чи з чиєюсь допомогою - розслідують правоохоронці.

Мертве тіло біля відбійника, калюжа крові, розбитий байк. Нечислені водії на Брест-Литовському шосе, де й сталася аварія, шоковані цією картиною. На годиннику лише пів на шосту. Зовсім не добрий ранок. Подивитися на труп підходять співробітники цілодобової заправки. Євген здивований. Каже: як міг тут убитися мотоцикліст? Траса пряма, як стріла, покриття - хороше. Байки тут літають сотнями! 

- Раз в месяц бывает что-то интересное, обычно машины, мотоцикл первый раз.

Мотоцикліст влетів у відбійник - припускають слідчі. Ось сліди сильного удару, ось сліди його крові на огорожі. Від удару чоловік злетів з двоколісного, а байк прокотився ще півсотні метрів. Але чому сталося зіткнення? Можливо, двоколісний транспорт хтось підрізав або просто збив? Насправді причина банальніша. Мотоцикліст був п'яний. Про це розповідає ось цей чоловік - Олексій, який перед загибеллю спілкувався з водієм і відмовляв його сідати за кермо. Зараз він шкодує, що просто не забрав у нього ключі.

Олексій, мешканець м. Києва:

- Со своей подругой сидели возле бара, на выезде на Ирпенскую трассу. Увидели, как молодой человек вышел наподпитку. Я ему объяснил: Андрей, не едь, я его спросил, как зовут, не едь, ты пьяный сильно.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Андрій відпочивав в цьому барі до самого ранку, пив. Бо свідки кажуть - вийшов звідти ну дуже нетверезий, похитуючись, пішов одразу до своєї улюблениці - Хонди.

Він дуже любив свій мотоцикл. 650-ти кубовий байк. Потужний і різкий. Байкерство - це було стилем життя хлопця. На сторінці Андрія в соцмережі купа фотографій з різними мотоциклами. Утім, не вони його занапастили. А алкоголь.

Олексій, мешканець м. Києва:

- Вышел, пытался завести мотоцикл, 2 раза упал с него, помогли его поднять, но он все-таки завел его и поехал в сторону Житомирской трассы. Мы решили за ним проехаться, ну так, хотя бы до разворота, посмотреть - как он доедет.

Вони встигли проїхати майже 10 кілометрів. Від вулиці Наумова до Брест-Литовського шосе. Далі - байкер дав газу, й Олексій відстав. Коли ж наздогнав, то побачив ось цю моторошну картину. У жовтні Андрію могло б виповнитися 30. Без батька залишилася маленька донечка.