Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 серпня 2015, 22:55 ДТП
У Києві жінка кинулася під колеса, загинула сама та покалічила подружжя байкерів
У Києві жінка кинулася під колеса, загинула сама та покалічила подружжя байкерів

Випадково потрапила під колеса або сплановано вкоротила собі віку? У столиці на проспекті Ватутіна жінка потрапила під колеса байка й загинула. В лікарню забрали власника двоколісного та його пасажирку. Правоохоронці ж шукають відповідей, чому загибла опинилася на дорозі та взагалі - хто вона?

Квітка між рамою та двигуном байка, бризки крові та уламки мотоцикла розкидані дорогою. Поряд у багряній калюжі - бездиханне тіло пенсіонерки, що загинула під колесами байка. Трагедія сталася на проспекті Ватутіна в Києві. 

- Удар пешехода пришелся как раз на правую сторону, вот сюда вот!

Зіткнення з порушницею було таким сильним, що тяжких травм дістали й власник двоколісного та його дружина. 37-річний Андрій разом із 26-річною Іриною тепер у лікарні. У подружжя черепно-мізкові травми й перелами кінцівок. Як сталося, що їхній байк наїхав на жінку, поки тяжко зрозуміти. Але свідки аварії кажуть, що перехожа неначе навмисно кинулася під колеса. 

- Она как будто бросилась под мотоцикл, произошло столкновение, водитель и пассажирка упали…

Відчайдушна перехожа знехтувала всіма правилами власної безпеки та перетинала цей проспект навпростець. Гадала, що їй спокійно вдасться перейти вісім жвавих смуг руху.

Павло Прядко, кореспондент:

- Жінка перебігла чотири смуги дороги, хотіла перетнути ще чотири, але на заваді став цей відбійник, вона почала перелазити його, перечепилася, не втримала рівноваги й саме тому опинилася перед байком.

Та ось чи ця аварія випадковість, і жінка дійсно загинула під колесами байка через власну необачність? На ці запитання правоохоронці шукають відповідей, але складність у тому, що вони й досі не знають особи загиблої. У перехожої при собі не було жодних документів. Зрозуміти, як все сталося, прагне й покалічене подружжя мотоциклістів.

Віктор Конюшок, представник громадської організації:

- Судя по следам на асфальте, это крайне неожиданно, и тормозного пути нет, и скорее всего он пытался затормозить, и мотоцикл ушел в скольжении, шансов не было!

Працівники міліції нині просять допомогти з'ясувати особу жінки та відшукати її родичів.