Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 серпня 2015, 23:05 ДТП
У столиці нетверезий мажор влаштував справжнє шоу полісменам
У столиці нетверезий мажор влаштував справжнє шоу полісменам

У столиці водій Бентлі засівав полісменів доларами, співав гімн України й навіть намагався регулювати рух трамваїв. Ось такого п'яного чоловіка зупинили копи. Усе влаштоване водієм шоу і його наслідки побачите в наступному сюжеті.

Не сам шикарний чорно-білий Бентлі привернув увагу полісменів, а дивна поведінка водія. На зелений сигнал світлофора він зупиняв машину, на червоний навпаки - їхав. І ось чому!

- Документ на право керування ТЗ, посвідчення водія.

- Ребята, осталось дома.

Водій геть п'яний. Він не агресивний, залюбки спілкується з полісменами. Й наче надивившись американський бойовиків, одразу кладе руки на капот. Копи ж пропонують пройти алкотест. Роман Миколайович, так до нього звертаються правоохоронці, погоджується не одразу. Під градусом йому хочеться поговорити.

- Ради этого человека я готов дуть, штраф оплатить.

Його вмовляли довго. І він таки дунув.

Олександр Леонов, командир роти ГУ патрульної поліції м. Києва:

- Спочатку проїхав на червоний сигнал світлофору, коли його зупинили, з'ясувалося, що особа перебуває в нетверезому стані, було перевірено за допомогою прибору Драгер, перевищення алкоголю в крові в 2 рази.

0,42 проміле. Це приблизно від ста грам горілки чи літра пива. Доза не вбивча. Але точно впливає на реакцію водія. Й на настрій. Бо далі Роман Миколайович влаштував справжнє шоу! Не часто побачиш, як серед літа засівають доларами!

- Доллары, смотри, 10, 20, достаточно?!

Він меценат - заявив п'яний водій. Щось казав про міліційне беззаконня. Й навіть співав гімн України. Та від покарання це його не врятувало.

- На нього було складено декілька протоколів і він був відправлений додому на відпочинок.

Машину ж врешті забрав адвокат чоловіка. Сам меценат Роман Миколайович сплатить тепер за проїзд на червоний сигнал світлофора, відсутність водійського посвідчення й нетверезе керування машиною. Мінімум 4250 гривень.