Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 серпня 2015, 22:48 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Шалені кульбіти автомобілів призвели до трагедій в Києві та на Прикарпатті. Поблизу Івано-Франківська загинула 20-річна дівчина. У столиці водій дивом вижив після кількох перекидань, а в іншій ДТП Опель так розігнався, що завис між двома стовпами.

Трагедія на дорозі в селі Завадці на Прикарпатті. Рано-вранці гурт молоді повертався мікроавтобусом з дискотеки. У салоні було десятеро пасажирів. Раптом водій Мерседеса виїхав на узбіччя і за мить переповнений людьми транспорт вже був у кюветі. З вікна буса вилетіла 20-річна дівчина. Від страшного удару об землю вона загинула. А ось водія та 4-х пасажирів з різними травмами відвезли до лікарні. Їхньому життю нічого не загрожує.

Вадим Ялоза, інспектор Калуського ВДАІ:

- Керуючи, не вибрав безпечної швидкості руху, не оцінив дорожньої обстановки, внаслідок чого допустив з'їзд автомобіля в кювет, де автомобіль перекинувся.

Нині правоохоронці з'ясовують усі деталі трагедії. Зокрема, і чи був шофер тверезим. 

***
Жахлива аварія сталася в Києві. Компанія хлопців сірим Шевроле їздила нічною столицею. За кермом був 19-річний шофер-новачок. Імовірно, саме брак водійського досвіду й призвів до трагедії. На одному з поворотів Владислав припустився фатальної помилки. На узвозі машина злетіла з дороги, і вже за мить легковик злітає в повітря та кілька разів перевертається. Саме під час одного з кульбітів пасажирові на задньому сидінні від удару об землю розчавило голову. Водія та двоє його подорожніх забрали до лікарні. У всіх черепно-мізкові травми та численні забиття.

Іван Івонич, інспектор патрульної служби м. Києва:

- Була надана перша допомога, викликана швидка і рятувальники. З водієм спілкувались, водій трезвий, просто не впорався з керуванням, малий стаж водіння. Він був в шоковому стані.

Що ж саме стало причиною страшної ДТП - з'ясовують правоохоронці.

***
Крутив кульбіти в Києві і водій ось цього Опеля. На проспекті Гагаріна легковик, що мчав на шаленій швидкості, з'їхав з дороги, вдарився об бордюр. Машину підкинуло, і вже некерована, вона полетіла на узбіччя.

Свідок:

- Человек цепонул бровку, потом эта машина от бровки развернулась, перевернулась. Потом он пузом пропахал, все поотбивалось снизу, и вылетел сюда. От удара она перевернулась, она вверх полетела и приземлилась вот в этот столб.

Зупинили іномарку два стовпи. Аби витягти машину з пастки, знадобилося два евакуатори та кілька годин часу. Диво, але у водія Опеля лише кілька подряпин. Вже відомо: чоловік сів за кермо п'яним.