Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 серпня 2015, 22:42 ДТП
Скандальна киянка, котра наїхала на патрульних, вважає себе невинною жертвою
Скандальна киянка, котра наїхала на патрульних, вважає себе невинною жертвою

Правоохоронці виклали в Інтернет повну версію спілкування з жінкою, що намагалася наїхати на патрульних полісменів у Києві. Нагадаємо, водійка залишила машину на автобусній зупинці та пішла в торговельний центр. Коли повернулася - спілкуватися з правоохоронцями, що весь час чекали на неї, не захотіла. Більше того, двох патрульних, що перегородили їй дорогу, водійка провезла на капоті кілька метрів.

Історія з агресивною блондинкою розпочалася саме з цього відео, знятого випадковими свідками на столичних Березняках. Полісмени спілкуються з водійкою, яка раптом втрачає над собою контроль. Втім, це був лише початок. Далі жіночка натисла на гальма сильніше. Полісмени опинились на капоті машини.

Врешті жіночку затримали, а вже за кілька днів у мережу виклали повну версію спілкування білявки з правоохоронцями. З'ясувалося, що почалося все з того, що водійка припаркувала машину на зупинці та не захотіла показувати документи патрульним.

- Сіла в машину, завела в двигун, ну почала рух. Ми її заблокували спереду, заблокували сзаду, назад хотіла поїхать, напарник заблокував, не вийшло, вперед хотіла поїхать - я заблокував. З Яной.

Увесь діалог правоохоронці зафіксували своїми камерами.

- Отойдите отсюда, я на вас жалобу напишу.

- Наїзд на сотрудніків поліції, шановна.

- Я никуда выходить не собираюсь. Я ничего не нарушила.

- Ви тільки що порушили правила дорожнього руху.

- Ви прыгаете на мою машину.

- Вийдіть з машини.

Вже після цього порушницю силоміць витягли з машини. Хоча вона продовжувала пручатися і репетувати не своїм голосом.

- Как вам не стыдно, уберите руки, вы что, совсем больной? Вы что соображаете? Там ребенок маленький. Где-то там стоит.

Вже в кайданках жінку повели до патрульної машини. Вона погрожувала полісменам звільненням та кричала, що на неї неподалік чекає 3-річний син.

- Ребенка забрать надо. Вы что, с ума сошли?

- Заберем зара ребенка.

Дитину, яка справді чекала на матір, привели до машини правоохоронців. Далі всі разом поїхали у райвідділ. Полісмени резюмують, що тепер скандалістка відповідатиме одразу за трьома статтями. А її приклад має бути повчальним для інших порушників.

- 185 - злісна непокора, 124 - ДТП, і 122 - неправильне паркування.

Та історія на цьому не закінчилася, правопорушниця поскаржилася на дії полісменів своїй подрузі і та виклала переписку в соцмережі. З написаного можна зробити висновок - жіночка винною себе не вважає. Навпаки - думає, що мужньо відстоювала свої права.