Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 серпня 2015, 22:33 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Елітний позашляховик Мерседес із нетверезою водійкою за кермом вилетів з дороги, врізався в дерева та перекинувся. Сталося це все в Києві. Тим часом у страшній аварії на Одещині загинув 30-річний власник Тойоти. В його автомобіль влетів мікроавтобус Фольксваген. Ну а на Полтавщині не розминулися Хюндай Елантра та ВАЗ, від страшного зіткнення загинув власник Жигулів.

Клен та береза проти елітного позашляховика. В Києві на вулиці Копиловській власниця Мерседеса не змогла втримати керма свого автомобіля та вискочила з дороги на тротуар, машина налетіла на дерева й перекинулася.

- Машина пошла на большой скорости, ее бросило на бровке, скорее всего, водитель был в стрессовом состоянии. Сначала ударило в одно дерево, потом в другое, и машина перевернулась.

Окрім стресу, в жінки, яку витягли з салону Мерседеса свідки аварії, був ще й нетверезий погляд. Вона не розуміла, що сталося та чому її Гелендваген не стоїть на чотирьох колесах, а лежить на боці. Тест на вміст алкоголю, що провели патрульні поліції, показав - жінка нетвереза. Її неспроможність тримати кермо в руках дивом не наробила лиха - ніхто з перехожих не постраждав. Лише незначні забиття дістала сама винуватиця.

***
Смертельно-вогняна аварія сталася на Одещині. Водій Фольксвагена під час обгону на дуже вузькій дорозі влетів у Тойоту. Від удару легковик зайнявся, а водій, затиснутий у машині, не зміг вибратися із салону. Лічені хвилини - й 30-річному водію вже неможливо було допомогти. Він згорів живцем. У цій аварії постраждали ще троє людей.

***
Вилетів з дороги, перекинувся та зніс паркан санаторію. Така аварія сталася в Києві на Столичному шосе. Свідки кажуть, що Фольксвагена підрізали. Водій різко вивернув кермо, а потім машина налетіла на бордюра й почала перекидуватися. Власника забрали до лікарні з травмою голови, та він вижив, і йому  поталанило. Бо автомобіль міг впасти в десятиметрову прірву, що була за парканом.

***
Купа покрученого металу. Саме на це перетворилися Хюндай Елантра та ВАЗ. Страшне зіткнення цих легковиків сталося на Полтавщині. Іномарка якоїсь миті просто вилетіла на зустрічну смугу. В аварії загинув власник Жигулів. Його 37-річну пасажирку та 12-річного хлопчика, що також був у салоні, забрали до лікарні з тяжкими травмами. У лікарні тепер і винуватець аварії зі своїм пасажиром. Чому Хюндай вилетів на зустрічну та чи не був часом водій нетверезим? На ці запитання будуть шукати відповіді правоохоронці.