Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 серпня 2015, 00:10 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Молода родина, що поверталася з відпочинку, загинула у страшній аварії на Хмельниччині. В їхнього ВАЗа на шаленій швидкості влетів позашляховик, за кермом якого був син бізнесмена. В той же час у Києві легковик Вольво зачепив бордюра та перекинувся. З автомобіля вилетіла дівчина, вдарилася головою об землю і загинула. А на трасі Немирів-Вінниця розлився мазут із вантажівки, що його транспортувала. На слизькій від палива трасі не втримав керма водій Москвича та вилетів на зустрічну просто в Ауді.

Це смертельне зіткнення сталося на Хмельниччині. Позашляховик починає небезпечний обгін, водій не втримує керма та влітає в червоні Жигулі на зустрічній. Цей удар став фатальним для молодої родини, що була в салоні ВАЗа. 28-річний правоохоронець Олександр Гулько разом зі своєю вагітною 22-річною дружиною Юлією та півторарічним синочком загинув миттєво. А ось винуватець аварії вижив, дістав лише незначних забиттів, а одразу після зіткнення втік завдяки родичам.

Микола Кащук, перший заступник керівника УМВС України у Хмельницькій області:

- Після скоєння цієї пригоди родичі цієї особи посадили в автомобіль водія, який обґрунтовано підозрюється  у скоєнні цього кримінального правопорушення. І даний водій на певний період часу зник з місця дорожньої пригоди.

Правоохоронці вже знайшли та затримали водія Тойоти. Йому 23 роки. Євген Неймак - син бізнесмена. Позашляховика взяв у тата, щоб проїхатися з вітерцем, та ось сил своїх не розрахував. Рідні загиблих мріють, щоб мажора покарали й йому не вдалося втекти за межі країни.

***
Мазутна ковзанка на трасі Немирів-Вінниця ледь не вбила двох водіїв. І все тому, що у вантажівки, яка транспортувала мазут, почала протікати ємність.

- Увидел, с правой стороны стоял молоковоз, как только объехал молоковоз, принял вправо, ушел в посадку, чтобы не лилось на проезжую часть.

Та лиха уникнути не вдалося. Водій Москвича, що потрапив на цей слизький чорний шлях, не зміг утримати керма. Його легковика кинуло на зустрічну, просто в Ауді. Такими стали машини після зіткнення. Водії просто дивом залишилися живими. Правоохоронці з'ясували, що шофер вантажівки не мав жодних дозвільних документів на перевезення палива, йому тепер доведеться сплатити чималий штраф. 

***
Смертельна ДТП сталася на бульварі Верховної Ради в Києві. Вольво, що мчало дорогою, якоїсь миті стало просто некерованим…

Оксана, свідок:

- Гнала со скоростью, наверное, больше чем сто километров, потом произошел хлопок, наверно, лопнуло колесо. Ее бросило на бровку, а потом на дерево.

Коли машина перекидалася, з неї вилетіла дівчина… Вона вдарилася голову об бордюр і загинула… А її троє друзів, що були в салоні машини, не постраждали… Чому водій легковика не втримав керма й занапастив життя молодої дівчини? Усі обставини зараз з'ясовують правоохоронці.