Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 липня 2015, 22:28 ДТП
У Росії батьки перебігали дорогу і покалічили троїх дітей
У Росії батьки перебігали дорогу і покалічили троїх дітей

Страшна аварія - в Свердловській області Росії. Там батько мало не вбив трьох своїх дітей, коли переходив дорогу, а попереду штовхав візочок із малюками - Мироном, Лесею і Тимофієм. Чоловіки забіг просто під колеса легковика. Діти відлетіли на 10 метрів! Вони тепер в реанімації, а батьків допитують правоохоронці. Про нечувану жорстокість та злочинну необачність, внаслідок якої каліками можуть залишитися троє маленьких діток.

Приголомшлива аварія - в російському місті Лісному. Серед білого дня на порожній дорозі батько фактично кидається під колеса легковика. У дитячому візочку були двійнята - Мирон і Леся. А поруч - трирічний Тимофій. І водій, і пішохід гадали, що встигнуть проскочити дорогу.

Микита Саліхов, інспектор ДАІ м. Лісного:

- В настоящий момент устанавливаются все детали произошедшего ДТП. По результатам медицинского освидетельствования, водитель был трезв. Стаж вождения составляет полтора года.

Недосвідчений водій не помітив перехожих, так само як і знака про обмеження швидкості. Замість дозволених сорока кілометрів за годину 20-річний автовласник їхав вдвічі швидше. Це зафіксував відеореєстратор у його автомобілі.

Дмитро Панфілов, керівник відділу ДПС у Свердловській області:

- Проезжая часть там очень широкая, порядка 25 метров. То есть подвергли опасности в первую очередь детей, и свои жизни подвергали опасности.

Виявляється, батьки з дітьми прямували в парк атракціонів, розташований поряд з місцем, де сталася трагедія. Хотіли скоротити шлях, тому й пішли не по зебрі.

Трирічному Тимофієві під час ДТП розірвало рота, в дитини численні перелами. В його молодшої однорічної сестрички - Лесі - черепно-мізкова травма, а в Мирона - набряк мізку та сильний вивих ноги. Лікарі кажуть: загрози життям малечі немає. Але немає і гарантій, що діти не залишаться каліками на все життя. Триває слідство в гучній справі. Втім, як покарають батьків і водія, ще не відомо.