Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 липня 2015, 23:18 ДТП
У столиці лікар швидкої заважав патрульним розслідувати ДТП
У столиці лікар швидкої заважав патрульним розслідувати ДТП

Патрульна поліція проти швидкої допомогої - такий скандал розгорівся в Києві. Медики зачинили у своїй машині учасника ДТП і не хотіли його показувати правоохоронцям. Спочатку ж усі вони приїхали на один виклик: на вулиці Гетьмана зіткнулися три автомобілі й постраждали троє людей. Чому ж працівники швидкої намагалися з мигалками вивезти таксиста з місця пригоди?

Розтрощений Мілан. На купу брухту перетворилося таксі з назвою світової столиці моди. Потрійна аварія сталася на вулиці Гетьмана в Києві. Уламки розкидані дорогою, тепер вже триколісне Шевроле стоїть у середній смузі, а рятувальники змивають з асфальту паливо. Не зрозуміло чому, але саме машина таксі наробила такого лиха. Воно влетіло у Хюндай, що був припаркований у правій смузі, а далі спрацював принцип доміно. В результаті - три автомобілі потрощені, а у руках медиків стільки же постраждалих.

- Вроде мы ехали не быстро.

Пасажир таксі Олександр вмивається водою, яку турботливо йому наливають у долоні полісмени. У нього болить усе тіло. Але щасливий, що живий.

Олександр, постраждалий:

- Резкий удар, я вылетел в торпеду, ударился, телефон мой вылетел.

Олександр - головний свідок аварії, але розповісти деталі аварії не може. У мить зіткнення розмовляв по телефону з коханою.

Олександр, постраждалий:

- Я не успел заметить, потому что разговаривал, мы хотели через пару дней пойти в ЗАГС.

Довідатися більше про аварію не вдається і в таксиста. Медики закрили його у швидкій. Мало того, лікарі не хочуть розповідати про стан постраждалого навіть патрульним.

- Ви порушуєте закон, що ви робите, добре, розмовляйте по телефону, ви не маєете права від'їжджати.

- Я не буду від'їжджати, я повинна поговорити по телефону.

- Ви сопротивляєтесь законній вимозі.

Протягом 20 хвилин медики нікого не підпускали до постраждалого таксиста. Вони увімкнули сирену й намагалися якомога швидше поїхати з місця ДТП. Але в патрульних своя стратегія: вони перекрили швидкій дорогу. Чому медики не допускають до таксиста? Свідки конфлікту одразу озвучили кілька версій - водій нетверезий, або ж під кайфом, а лікарі його просто прикривають? 

- Доктор не допускал нас в  карету, когда мы попытались опросить, как дела у потерпевшего. Спросили просто - водитель трезвый или нет? Она сказала, что у них нет прибора, что все там в больнице, мы попросили номер машины и ее фамилию как старшего доктора, она отказалась это делать, просто хотели уехать.

Та за півгодини медики таки здалися - розповідають полісменам про стан водія. Але говорити про це на камеру вони відмовилися. Тож чи є у крові чоловіка алгоколь або ж наркотики, можна буде дізнатися лише після проведення експертиз. На їхні результати тепер чекають усі постраждалі.