Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 липня 2015, 22:26 ДТП
На Херсонщині затримали водія-п'яницю, котрий збив велосипедистів
На Херсонщині затримали водія-п'яницю, котрий збив велосипедистів

У Херсонській області у мiстi Цюрупинську п'яний водій збив двох велосипедистів. Після потужного зіткнення втік з місця аварії. На закривавленій дорозі залишив мертву дівчину. А її друг мало не збожеволів від болю через переламані кістки. Хто знайшов збитих та чи впіймали водія?

32-річна Ольга разом із 25-річним Євгеном любили їздити велосипедами після роботи. Так було й цього вечора. Колеги разом вирушили на прогулянку. Але приблизно опівночі сталося страшне. Роман саме їхав на роботу до райвідділу міліції. Якоїсь миті на шаленій швидкості його машину обігнав мікроавтобус Опель. І вже за кілька хвилин чоловік-правоохоронець побачив жахливу картину: на узбіччі вся у крові лежала мертва жінка, поряд із нею - хлопець, який дуже плакав. Навколо - натовп людей. Вони й розповіли - велосипедистів збив водій, який утік з місця аварії. Роман разом із місцевим мешканцем кинувся наздоганяти порушника.

Роман Дудченко, свідок:

- Он не остановился на мои требования, я за ним погнался и догнал. Водитель был в нетрезвом состоянии и в неадекватном был состоянии, он даже не понимал, что он сделал. Он мне говорит: типо, пошел я там! Я ничего не сбивал.

Але сліди на пошкодженому мікроавтобусі вказують на інше.

Роман Дудченко, свідок:

- Машина - она вся побита: колеса переднее, заднее спущено, видно след от головы - пучок волос торчит и кровь.

Правоохоронці затримали водія, а автомобіля забрали на штрафмайданчик. Тим часом лікарі рятували травмованого Євгена.

Андрій Кривенчук, хірург Цюрупинської районної лікарні:

- Хворий машиною швидкої допомоги був доставленний в нашу Цюрупинську районну лікарню з діагнозом "закритий перелом лівої плечової кістки, закрита черепно-мозгова травма, струс головного мозку, множинні ссадини верхніх і нижніх кінцівок, туловища, шок 2-3 ступеня".

Постраждалий хлопець розповів про фатальний удар рідним.

Петро Махляр, батько поcтраждалого:

- Они ехали рядом, он чуть-чуть был сзади. Он всегда едет сзади, соблюдая меры предосторожности, но получилось, что машина его первого просто сбила, подкинула в сторону, а Ольге достался этот смертельный удар.

За фактом ДТП в міліції розпочали кримінальне провадження. Нині тривають численні експертизи. Родичі ж загиблої жінки та постраждалого парубка вимагають суворого покарання для водія.

Петро Махляр, батько поcтраждалого:

- Я считаю, что человек, который управляет транспортом и находится в нетрезвом состоянии - это преступник и должен нести за это серьезное наказание.

За смертельну ДТП затриманому водієві загрожує до 8 років тюрми.