Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 липня 2015, 21:19 ДТП
У Ростовській області перекинувся автобус з українцями
У Ростовській області перекинувся автобус з українцями

Українці мало не загинули в ДТП у Ростовській області Росії. Водій рейсового автобуса заснув за кермом і транспорт злетів у кювет. 11-ро наших співвітчизників потрапили до лікарні.

Напівпорожня об'їзна дорога. Вночі там майже немає транспорту, ділянка траси не освітлена. Автобус з півсотнею українців у салоні на швидкості з'їжджає в кювет і перекидається. Більшість людей спокійно спали на своїх сидіннях. До пункту призначення залишалося ще 5 годин.

Марина Харченко, прес-офіцер ГУВД Росії в Ростовській області:

- По предварительной информации, водитель автобуса Неоплан уснул и допустил съезд с дорожного полотна, после чего произошло опрокидывание транспортного средства. В салоне автобуса находились водитель и 47 пассажиров, в их числе трое детей.

Всі вони прямували з російського міста Краснодар до Богучара у Воронезькій області - одразу підтвердили у вітчизняному МЗС. Втім, як виявилося, їхали в салоні мешканці українського Артемівська, а фінальною точкою маршруту був Луганськ - повідомляють російські ЗМІ. 

П'ятеро з одинадцятьох постраждалих досі в лікарні. Решту - зі слів лікарів - уже виписали.

Валентина Глухова, головний лікар Тарасівської районної лікарні:

- Тяжких телесных повреждений нет, есть легкое сотрясение головного мозга, ушибы, переломы ребер, то есть они как бы в таком легком состоянии. Поступило их сразу 11человек, один сразу отказался от госпитализации. Утром пятеро отказались с легкими. Мы их там где-то зашили, где-то перевязали, обработали, и они уже.

Особи постраждалих ще не з'ясовані. Утім, відомо - всі люди, які не травмувалися, вже доїхали до місця призначення попутним транспортом.